Reklama

Reklama

U2 3D

(koncert)
Trailer

Unikátní projekt – první 3D záznam koncertu na světě. Film byl natočen během jihoamerického turné Vertigo skupiny U2. Neopakovatelnou atmosféru živého vystoupení legendární U2 si mohou diváci vychutnat díky vyspělé digitální technologii 3D, vícekanálovému surround zvuku a v neposlední řadě díky pulzující atmosféře turné Vertigo, které je jedním z neúspěšnějších koncertních šňůr vůbec. Cílem projektu je, jak řekl sám Bono, zprostředkovat jedinečný zážitek z živého vystoupení co nejvíce lidem. Hlavně pak mladým lidem, kteří si nemohou dovolit drahé lístky na koncert. Film slibuje novou dimezi filmového prostoru, kde se divák stane účastníkem vyprodaných koncertů U2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

JanPancir 

všechny recenze uživatele

Můj úplně první film v 3D kině. Opravdový zážitek z koncertu U2, ale ani záznam v 3D provedení nemá na živý koncert, ten je omnoho lepší. U2 jsou pro mě slaboučký jako čajíček:) ale skladby : Pride, Beautiful Day, One a nebo legendární With Or Without You nenechají nikoho apatického a v myšlenkách, že U2 je průměrná, nevýrazná popová kapela, ba naopak. Škoda jen, že 3D kino je tak neskutečně komerční záležitost a nedovolí třeba jiným mě více sympatickým, ale méně známým kapelám vytvářet něco podobného. Byl by to pro mě pak jistě zážitek na 5 hvězdiček. Možná tak za 20 let to bude naprosto běžná technika pro záznam filmu a dočkám se i těch mých oblíbenců. Pro fanoušky U2 rozhodně povinnost ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pecky jako Vertigo či Sunday Bloody Sunday ve 3D koncertní podobě nemají chybu! Ale zajímalo by mne, zda monstr koncerty U2 na takhle velkých stadiónech trvají jen 85 minut či nějakého fikaného producenta napadlo vyházet všechny rockovější písničky. Takhle je to spíš o baladách a písních s poselstvím, ale celkově tomu koncertu v závěru chybí drajv. Nehledě na to, že ne všechny 3D hrátky mají smysl a třeba vrstvení 3D obrazů působí jen jako dva tři 2D obrazy v různých vzdálenostech. Třeba bez záběrů na obrovskou projekční plochu za kapelou bych se klidně obešel. Pro fanoušky U2 či technické hračičky je to ovšem bomba. ()

Reklama

Decker 

všechny recenze uživatele

Osobne bych tyhle filmy zakazal! Hrozi totiz, ze lide jiz nebudou navstevovat normalni koncerty, ale misto toho pujdou na 3D koncert do kina! Samozrejme to myslim ve srande, ale zaklad je pravdivy. Tohle je neco naprosto doknaleho a extatickeho. U2 ve 3D! No uzasne! Vrele doporucuji nejen fanouskum U2. Tohle se opravdu musi videt. Vsechny nadherny pisnicky od U2 a fantasticke efekty, podporene 3D technikou. Pro me jeden z nejsilensich filmovych zazitku tohoto roku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najlepší 3D efekt, aký som v kine kedy zažil. Režiséri sa umne nevyhýbajú žiadnym záberom, rovnomerne sledujeme akciu na pódiu, v publiku a pozeráme sa aj na perspektívne zábery masy na štadióne. Perfektný playlist vydareného turné, ktoré nebolo tak sebestredné, ako tie dve z 90tych rokov. Jedinou nevýhodou je dĺžka, kľudne by som vydržal v kine aj celý regulérny koncert v Buenos Aires, ktorý bol určite ešte o hodinu dlhší. ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Nebála bych se říct, že to je jedna z nejúžasnějších koncertních show, co jsem kdy viděla... měla jsem pocit, že jsem součástí, projev Bona mnou prochází skrt naskrz, argentinští fanoušci mi řvou přímo do ucha a já chci víc a víc a víc U2, všechno hrozně rychle utíká, dojetí přibývá a já si říkám, že si určitě zítra musim U2 pustit. A tenhle pocit se mě pak drží ještě dalších několik týdnů, do doby, než přijde možnost se jít podívat do kina znovu. Až to bude někde zas, nepochybně půjdu potřetí, zatraceně návyková záležitost, vřele doporučuju :-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Záznam byl pořízen během koncertů pod širým nebem (mimo Severní Ameriku) v Mexiku City v Mexiku, v Sao Paulu v Brazílii, v Santiagu v Chile a v Buenos Aires v Argentině. (POMO)
  • Tracklist:
    01. Vertigo
    02. New Year's Day
    03. Beautiful Day
    04. Sometimes You Can’t Make It On Your Own
    05. Love And Peace Or Else
    06. Sunday Bloody Sunday
    07. Bullet The Blue Sky
    08. Miss Sarajevo
    09. Pride (In The Name Of Love)
    10. Where The Streets Have No Name
    11. One
    12. The Fly
    13. With Or Without You
    14. Yahweh (Shorty_)
  • Producenti museli získat prakticky každou digitální kameru a nahrávací zařízení na světě – tzn. 18 digitálních kamer Sony F950 CineAlta a nahrávací zařízení SR (2 kamery na každou 3D plošinu). (POMO)

Reklama

Reklama