Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katastrofický horor přivádí na svět jednu z nejpůsobivějších příšer filmového průmyslu. V roce 2003 se svět dozvěděl o strašlivém zemětřesení, které smetlo z povrchu zemského část Tokia a s ním i tisíce lidských životů. O dva roky později je v troskách nalezena kamera, která patřila dvěma nezvěstným americkým dokumentaristkám. Kazeta, kterou v ní najdou, začne odhalovat děsivé tajemství. Zničení japonské metropole nemá na svědomí přírodní pohroma, ale něco úplně jiného. Něco, co nelze nazvat jinak, než „monstrum“! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. Už nikdy se nenechám opít chapadly na obalu. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa obalu som čakal lacnú, béčkovú ( sračkovú ) kópiu Cloverfield. Potom sa to začalo a keď som uvidel nápis ASYLUM, skoro som to z fleku vypol. A mal som, po 50 minútach som už fakt skapíňal. Dve kravy cestujú do Tokia natočiť reportáž o globálnom oteplovaní, čo im však prekazia akési chápadlá ktoré zničia celé mesto. To však divák neuvidí. Neuvidí totiž ani prd! Iba roztrasenú, tancujúcu kameru čo sníma zásadne len steny a dlažbu ( v pozadí sú pri tom počuť sirény a rôzny katastrofický hluk ) a keď už by tam mohlo do záberu vojsť niečo zmysluplné tak sa pokazí a nasleduje strih. Tie dve sú najprv v nejakej chodbe, potom v pivnici, potom v ďalšej pivnici, potom pre zmenu niekde v parku, občas stretnú nejakého japonca, plačú do kamery či vedú nejaké hovadné reči. Vojdú aj do jaskyne, ale nakoniec ( po nutnej dávke emócií ) z nej vybehnú lebo tam syčí plyn. Vrcholom celého filmu je potom scéna v ktorej naše kravičky vbehnú aj s pár japoncami do dodávky v ktorej kamera začne divoko rotovať a keď sa ustály všetci zasa vyskáču von ( okrem jedného chudáka čo to už nerozdýcha ). Sem-tam záberom preletí digitálna stíhačka a v sekundových záberoch aj tie inkriminované chápadlá. Moje objektívne, nezaujaté a maximálne fundované hodnotenie tohoto filmu znie: Sračka, sračka, sračka, hovno, sračka... !!! ()

Reklama

animario odpad!

všechny recenze uživatele

Cca v půli filmu povídá jedna z protagonistek té druhé, že by se té kamery měli zbavit, protože je ta (malá-lehká-ruční-digitální) kamera zbytečnou zátěží...aha. Jakkoli to byl stupidní nápad, měli to udělat. Každopádně, japonci kteří nebyli do natáčení týhle nudný jakože "dokumentární" slátaniny zasvěceni, se museli víc než slušně bavit pohledem na 2 americký pipiny, který běhaj po Tokiu a nastřídačku natáčej vyděšený detaily svých obličejů z monstra, který je "tam někde venku". ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Při některých filmech od Asylum se sadomasochisticky bavím. Tohle ovšem není ten případ - už po 20 minutách jsem věděl, že je opravdu zle. Kreténské dialogy jsou na tom to nejmenší - jsou v podobných případech běžné. Ale rychlé "švenky" kamerou sem tam spojené s dalším nešvarem - rozklepaností i při chvilkových "klidných" záběrech jsou doopravdy nesnesitelné. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum si zahrálo, jakože letí se štábem do Japonska, a natočilo tento přímo monstrózní exkrement. Aneb jak dát dohromady opravdu špatný film na motivy absolutně nesrovnatelného Cloverfieldu. Hromada naprosto ukrutných střihů, přechodů do černé obrazovky, nebo jen všemožných výpadků, které by v reálném případě netrumfla ani sebehorší kamera. Dvě hrdinky, které dokázaly po celo dobu natáčet akorát samy sebe, případně hlavně výstřih jedné z nich, a vést naprosto hloupé, opakující se dialogy (nenatáčej to vs. jsme američanky). Když už se něco mělo dít, bylo to opět o krátkých střizích a opakovaných záběrech, s občasným výskytem jakýchsi chapadel (toť celé to „Monstrum“, nazývané jako „Mizuči“). A aby toho nebylo málo, japonští herci a herečky, kteří jsou schopni říct hovadinu typu „kreslené filmy manga“. U 40. minuty jsem nevěděl, jak celou tuto hrůzu přežiju a když se vše dobralo přes tu všechnu šílenou nudu a utrpení svému konci, akorát jsem jásal. Jedna z nejhorších věcí, co jsem v roce 2017 měl možnost vidět. 5% za těžce marný pokus. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Během závěrečných titulků běží otázky ohledně globálního oteplování. (griph)
  • Název filmu se objeví na začátku i na konci snímku. (griph)

Reklama

Reklama