Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý podnikatel Justin Price chystá otevření nočního klubu, na který mu půjčuje peníze jeho přítel, mafián Tony Galper. Tonyho však v hádce nešťastnou náhodou usmrtí jeho bývalá žena Vanessa. Jelikož Justin je nyní Vanessiným milencem, pomůže jí zbavit se těla. Nepočítá ovšem s bulvárním novinářem Linwoodem Cobenem, jemuž se podařilo pořídit fotografie Tonyho mrtvoly. Linwood dvojici provinilců vydírá a tak Justinovi nezbyde, než sprovodit ze světa i jeho. Po vlezlém novináři se však objevuje ještě neodbytnější vyšetřovatel, poručík Columbo… (Česká televize)

(více)

Recenze (76)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sláva hurá, dojeli jsme do cíle. I když...slovo "dojeli" si poslední díl Columba nezaslouží. Spíše bych to viděl na doklopýtání. Poslední díl, který sice neměl být poslední ale po té, co se Falkovi nelíbil scénář další epizody, je má tří letou odmlku od "Vražda s příliš mnoha notami". A nutno podotknout, že moderní hábit poručíkovi vůbec nesluší. Columbo patřil do 80. let, nikoliv nového milénia, kde nejsou ani zajímavý padouši, ani tu není ten feeling a atmosféra, který ke Columbovi tak patřil. A nádherná Jennifer Sky to určitě nezachrání. Z nostalgie za 3. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pomerne nedôstojné zakončenie celej série - formálne dosť odklonené od toho, čo si človek predstaví pod pojmom "Columbo" (iné titulky, iná kamera, iná hudba, iná výprava, iné herectvo...). Peter Falk už svoju postavu "rutinne fláka" - časy, keď Columbo bol rafinovaný tichošlápek sú dávno preč, tu už hrá velkého profíka s pomerne prihlúplymi kvázichytrými poznámkami (týmto neduhom trpia ale už viaceré z posledných častí columbovskej série).... Pri sledovaní ma napadol titul filmu Coenovcov "No Country for Old Man" - nové (posraté) storočie už postavám ako Columbo proste nesvedčí (chvalabohu). Pre mňa "posledný Columbo" ostane časť "Popel popelu" z roku 2000. ...... a iba postreh: dom, v ktorom sa stala táto vražda (nehoda) sa vcelku podobá na dom, kde bola usvedčená vôbec prvá "obeť" Columba v časti "Vražda na předpis" (presklený, L-kový pôdorys, v strede bazén, podobná chodba popri presklenej stene... chvíľu som uvažoval, či to nie je tá istá vila:) ()

Reklama

Billie777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to sice ten klasický Columbo, jakého máme rádi ale čas neodvrátíš a je jasné, že musí být vidět, kdy byl díl natočený. Tohle je jeden z těch nejnovějších, je to znát ale mě to vůbec nevadí, to Columbovské kouzlo to má v sobě pořád a Columbo je tu pořád perfektní, jak byl vždycky. Navíc konec se moc povedl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký, detektívny seriál, o prípadoch inšpektora Columba z oddelenia vrážd losangeleskej polície, sa točil v období od 1971 do 2003. Počas tých 32 rokov bolo vyprodukovaných trinásť sérii. Film „Columbo má rád nočný život“ je záverečnou, poslednou epizódou. Poručík Columbo už hodne zostarol. Stále má ten svoj otravný štýl, pokrčený baloňák a jazdí v starom Peugeote 403 Cabrio, ale už vidno, že mu dochádza dych. Najvyšší čas odísť do dôchodku. Takže, vďaka a s bohom, pán Columbo. *** ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledný Columbo sa musel zaobísť bez charizmatického vraha, a čo je horšie, úplne bez dobre plánovanej a vykonanej vraždy. Obidve vraždy boli viacmenej náhodné, a tiež to pátranie sa vymykalo bežnému columbovskému štýlu. Na konci sa pri veľkom odhalení našla akurát obeť nehody. Najkrajšia protivníčka seriálu tomu nijak nepomohla a prostredie modernej diskotéky tiež nie, takže len slabšie tri hviezdy na rozlúčku. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Columbo byl poručíkem po dobu nejméně 35 let, než byl povýšen. (ČSFD)
  • Bylo v plánu natočit také další díl série, Peter Falk a televizní společnost ABC se však nedohodli na scénáři. Příští případ měl být zasazen do prostředí modelů dámského spodního prádla, což však Peter Falk odmítal. (cheyene)

Reklama

Reklama