Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři příběhy obyčejných lidí, kterým láska a smrt změnily život v den zatmění slunce a jednoho chlápka, který by si za "Obejmutí zdarma" zasloužil Nobelovu cenu. (dan.pacino)

Recenze (26)

VasaX 

všechny recenze uživatele

My Love je o jednom druhu lásky - té milostné. Ale ta má mnoho variací, a film předvádí, jak odlišné mohou být. Není to úplná pecka a občas to trochu nedává smysl, což jen podtrhuje to, že láska je (na první a často i druhý pohled) často iracionální. Příběhy se pomalu rozplétají, každý má své kouzlo a je to takové milé a hezké a svým způsobem i trošku depresivní. Každopádně ten nejdojemnější se rozplete až na konce, což není úplně ideální pokud cestujete vlakem v otevřeném vagónu a už se blíží konečná a všichni lidi se zvedají a rozhlížejí ... :-). Trošku mi u těch ČTYŘ (free hugs se taky počítá!) příběhů chybělo prolínání (resp. je ho nejnutnější minimum), ale jinak je to velmi příjemná sbírka tématických příběhů, sahající až na značně nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla jen se španělskými titulky, takže jsem tomu nerozuměla dokonale, ale i přesto jsem si to užila a dokonce jej zařazuji mezi nejlepší filmy, co jsem v poslední době viděla. Díky plakátu jsem očekávala nějakou zábavnou a milou romantickou komedii, avšak plakát může klamat a přišlo něco silnějšího. Jedná se o spojení čtyř příběhů (z toho dva mi nic moc neříkaly) odlišného rázu a vyskytují se zde jak úsměvné momenty, tak i hodně smutné. Celkový film ve mě zanechal hlubohý dojem a během závěrečných titulků s insrumentální hudbou jsem s podivnou melancholií, vyvolanou filmem, zbavena slov zírala na obrazovku a nevěděla jsem, jestli se mám usmívat nebo se rozbrečet. ()

Reklama

Little bear 

všechny recenze uživatele

"Vzpomínky. Jsou jako vítr. Nikdy nevíte, kdy nebo jak se odvanou pryč." Tak jsem si zase jednou pořádně poplakala. Čekala jsem sice něco ve stylu Sad movie, ale naštěstí ne všechny příběhy skončili špatně. JK film, kde se odehrává více příběhů najednou prostě miluju, jsou to prostě machři v kinematografii. Ani na chviličku jsem se nenudila, k tomu překrásná, dojemná hudba. A nezapomeňte - obejmutí zadarmo - to nic nestojí. Pro mě jeden z nekrásnějších JK filmů! ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku mě to sice nezaujalo, ale po půl hodině jsem už koukala s přilepenýma očima na obrazovku. Nečekala jsem žádné dojetí, ale přeci jen se dostavilo a to platilo pro příběh s metrem. Který mě tedy zaujal ze všeho nejmíň ale zato mě jako jediný dojal a zasloužil si pár mých slz. ''Nic nezahřeje víc než objetí'', FREE HUGS by občas přišlo teda vhod. Škoda, že není žádný ,,Strom naděje'' pod který by se dalo zavěsit nějaké to přání. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl se u sledování filmu culíte, smějete se ztřeštěné Joo-win a jejím fantaziím, držíte palce Soo-jeong, bavíte se a držíte palce So-hyeon. Hodinu a půl sledujete vztahové peripetie několika sympatických Korejců, užíváte si úsměvné momenty i jemnou něžnou romantiku. Pak nečekaně dostanete takovou ránu palicí, že se vám zastaví dech. A pak už jen bulíte. A slabší povahy potřebují resuscitaci. Jedno se tvůrcům musí nechat, ač nejsem žádný zelenáč pokud jde asijské filmy, zase mě dostali. Totálně ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama