Reklama

Reklama

Být upírem je zábava - ve dne spí, v noci nasávají a nesmrtelnost také není k zahození. Pokračování komediálního hororu z 80. let se odehrává v Luna Bay v Kalifornii, kam přijíždí Chris se svou sestrou Nicole. A právě ji musí zachránit před proměnou v nemrtvou.  Prospat celý den. Nasávat celou noc. Nikdy nezestárnout. Stát se nesmrtelným. Vlastně je to zábava být upír. Před několika lety poklidné pobřežní město sotva přežilo epidemii upírů. A teď jsou zpátky… ještě horší, hladovější a připravenější ponocovat. Pokračování kultovního hororu z 80. let nás zavádí do Luna Bay v Kalifornii, kam přijíždí Chris Emerson (Tad Hilgenbrink) se svou mladší sestrou Nicole (Autumn Reeserová). Sirotci, kteří ztratili při autonehodě rodiče, se sem přistěhovali s excentrickou tetou Jillian (Gabrielle Roseová) a záhy se stanou kořistí místních zdivočelých surfařů, kteří jsou ovšem mnohem horší než chuligáni - jsou to upíři. A když se Nicole nevědomky napije upíří krve, její bratr musí najít a zničit vůdce gangu upírů dřív, než bude sestřina proměna dokonána. Režie se ujal P. J. Pesce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut to ještě jakž takž šlo, ve 31 první minutě nastoupil neskutečně (trapně) komický okamžik a ….. mě došlo, že můžu vypnout mozek. Nejneuvěřitelnějšího, nejnevhodnějšího a nejtrapnějšího „lovce upírů“ jsem snad ještě neviděl. Pokud si to neužijete jako jeden velký WTF úlet, je to prakticky nehodnotitelné. Kdyby mi bylo tak o 22 let méně, určitě bych ještě něco přihodil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se týká atmosféry, tak ta se docela nese v podobném duchu, jako minule. Tenhle kousek není v žádném případě čistokrevným horrorem a ani se tak brát nemůže. Protože ti co by zde očekávaly nějaké pořádné řežby a adrenalinové scény při nichž začnou stávat vlasy na hlavě, tak budou velice zklamáni. Celá série Ztracených chlapců totiž diváky spíše pobaví a to byl záměr i tohoto dílu. Nemůžu však říct, že by zde nebyly k vidění žádné krvavé scény. Těch tu bylo dokonce víc než dost, ale vystraší ledajak malé děti. Masky upírů se však až na malou výjimky docela povedly a rozhodně ostudu nedělají. Zvláště pak, když nastal čas krmení a nadržené krásky se během chvíle proměnili v krvavé bifteky. Podobné tomu bylo i u hudebního doprovodu, který se sice snažil co mohl, ale na rozdíl od toho, co byl ke slyšení v prvním díle se mi tenhle zas až tolik nelíbil. 5/10 ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro mne docela příjemné překvapení, obstojně jsem se bavil od začátku až do konce. Jasně, je to béčko jako hrom, ale tak nějak sympaticky nechá vzpomenout na hravá osmdesátá léta a už jenom proto stojí za vidění (pokud tedy nemáte zrovna po ruce něco přímo z tohoto období) . K takovýmhle filmům je těžké se nějak obsáhleji vyjadřovat, ty vám prostě buď sednou, anebo ne. 50% ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Chjo, to zas bylo... no blbost, no. Někdo asi zamejšlel, že nejhustější postava má být Corey Feldman jako Edgar Frog, ale nemůžu si pomoct - ten jeho hranej "drsňáckej" hlas byl fakt jenom hranej. S upírama to šlo s brutálností na kopec a s ostatním z kopce - hlavně s tím, jak se nechali zabít. Přitom jejich rychlost byla lidským okem skoro nepostřehnutelná, takže nevím, co jako zamejšleli. Asi se nechali zabít shcválně, aby ten film už mohl skončit. A za to jsem jim byl vděčnej. Jak zpívá Ivan Mládek - "chlapa dělaj brejle, pleš a břicho", tak tady by se to dalo použít jako "upíra dělaj naběhlý obočí, zkrabatěnej nos a furt vyceněný zuby". No, tu poslední poznámku jsem si mohl odpustit, co? Jediný, co tam na mě působilo jako trošku tahák, byl překvapivě dobrej Angus Sutherland, ale jako upír stál za staženou předkožku. Doufám, že někoho nenapadne točit trojku. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, po kolika letech vzniklo pokračování, jsem se až divil kolik prvotních myšlenek zde nalezneme. Není to kdovíco, ale jako jednohubka to poslouží slušně, zvlášť když se vám Lost boys líbí. Tomuto snímku uděluji naprosto s klidem ** shurikeny a celkem se těšim na trojku. Občas dá člověk něčemu ** a píše nasupený koment, protože čeká víc. A někdy, jako je tomu teď, dá člověk ** shurikeny a je naprosto spokojen. Tedy, jen spokojen. Nejlepší hlod je na konci. Dej někomu oheň a zahřeje ho na den. Zapal někoho a bude ho hřát až do smrti :-)))) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Úplne na počiatku malo ísť o remake zasadený do súčasnosti a Corey Feldman si tu ma zahrať len cameo, ako odkaz na úspešný originál. (beso74)
  • Súčasne s filmom sa rozbehli aj práce na komiksovej sérii s názvom Lost Boys: Reign of Frogs. (beso74)
  • V posledním záběru se Edgar Frog (Corey Feldman) střetne s upírem Samem. Jde o Sama Emersona z prvního dílu. V obou případech jej ztvárnil herec Corey Haim. (Lorge)

Reklama

Reklama