Reklama

Reklama

Pavouk

(festivalový název)
  • Austrálie Spider

Obsahy(1)

Jak se říká: je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko. Cena diváků z ročníku 2007 a Zvláštní uznání na festivalu v Sundance 2008. Nash Edgerton je režisér, scenárista, střihač, producent, herec a kaskadér. Natočil sedm krátkých filmů, které získaly několik cen, a právě dokončuje svůj celovečerní debut. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (139)

mm13 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ má kraťas okrem iného ukázať čoho všetkého je filmár schopný, tak potom je Spider bezchybný. Samotný nápad, technická stránka, schopnosť vyjadriť sa v skratke (nepíšte, že bol úvod nudný, nectí vás to), mix drámy a čierno-čiernej "komédie", skvelé načasovanie každej zo scén.... jedným slovom brilantné! Toto http://www.csfd.cz/film/244683-square-the/ musím vidieť čo najskôr. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

To mě jako mělo pobavit? Nebo to sebou nese nějaké poselství? Nebo co? Já myslím, že ne... Jde pouze o kraťoučky filmek, který se snaží bez hlubší myšlenky šokovat svoji nahodilou brutalitou. První nehoda mě zaskočila a dával tušit jisté hlubší poslání - snad litost nad naprosto supidním vtípkem, snad jisté poučení z toho, že takovéhle žerty se někdy můžou opravdu zle nevyplatit, ale druhá nehoda filmek degraduje... Tu jednu hvězdu za to poučení že žertovat se někdy nevyplácí... A druhou za to, že za volantem je třeba být opatrný a předvídat nepředvídatelné... ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

První polovina je poměrně nudná omáčka, na které by se určitě dalo ještě zapracovat, avšak pointa celého videa je dobrá a hlavně šokující. Na lidi nesnášející pavouky (jako jsem třeba já) to musí působit dost věrohodně... Člověk by si až možná přál, aby tu milou injekci do oka schytli i sami výrobci těchto pitomých "hraček". 7/10 ()

Palvinie 

všechny recenze uživatele

Těchto 9 minut dramatu mě dostalo víc než kdejakých mitut 180. Ze začátku to vypadalo na ohromnou nudu, ale scéna v obchodě mě probrala. Je až neuvěřitelné, co dokáže "sranda" a strach z malého zvířátka. Musím také uznat, že úplný konec jsem opravdu nečekala a u titulků jsem seděla s otevřenou pusou. Pecka kraťas! ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Ano, je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko, a ještě bych dodala: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Když jsem si myslela, že se něco stane, nestalo, když jsem to už nečekala, stalo, a pak, když už si člověk myslí, že je konec, stane se ještě víc. Titulky jsem sledovala mírně rozklepaná a držela si obě oči. Jesti chcete vědět proč, podívejte se na Spider! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama