Reklama

Reklama

Americký ninja 4

  • USA American Ninja 4: The Annihilation (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní americká jednotka Delta Force se pokusí v nejmenované zemi proniknout do pevnosti arabského emíra, který tu ukrývá přenosnou jadernou bombu a financuje výcvik bojovníků ninja pro smrtonosný teroristický útok na New York. Jednotka je však odhalena a zdecimována. Přeživší vojáci jsou zajati a na jejich záchranu jsou vysláni Sean Davidson a Carl Brackston, dva speciální agenti ostří jako břitva. Seskočí padákem, uniknou psychotickému šéfovi bezpečnosti emírovy pevnosti a bývalému britskému vojákovi Mulgrewovi, ani jim se však nepodaří misi dokončit a jsou zajati. Odpovědná místa se obrátí na mistra bojových umění Joea Armstronga, který pracuje pro mírové sbory. Ten přijme jejich žádost s ohledem na svého zajatého přítele a vydá se do akce. Vyhledá vůdce místních rebelů a přesvědčí ho k předstíranému útoku na emírovu pevnost. Ten odpoutá pozornost bezpečnostních sil a Armstrong pronikne do pevnosti. Rozpoutá se rozhodující bitva, z níž může vzejít pouze jediný vítěz. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Režisér Cedric Sundstrom třetím snímkem této ninjovské nízkorozpočtové série vystřídal Sama Firstenberga a Michaela Dudikoffa David Bradley, pro kterého to byl debutový vstup do filmové branže. Cedric se s chutí pustil i do tohoto snímku čtvrtého, kde už zase pro další změnu chybí Steve James. Avšak na skok se opět objevuje Michael Dudikoff. Snímek však patří mezi filmovou bídu, který snad vznikl jen jako znouzectnost. Ani na tom scénáři si autor moc hlavu nelámal. Delta Force jde do akce, ale je rozprášena a přeživší vojáci jsou zajati. David Bradley vede záchrannou jednotku, ale dopadnou stejně. A tak je povolán Michael Dudikoff, který po vzoru Ramba nejdříve odmítá, neb s tím už skončil, aby nakonec šel a udělal s problémem krátký proces. No jo, no. Film byl ve své době uvedení ve videopůjčovnách ještě vyhledávaný, neboť o takovýto žánr byl stále zájem, ale při dnešním pohledu se nejeden diví, co na tom koho vlastně uchvátilo. Kromě nevýrazné zápletky strašné dialogy a naprosto katastrofální akční scény, které akční fanoušky pochopitelně zajímají nejvíce. Doby slávy amerického ninji už prostě byly pryč a nezachránil to ani Michael, na kterého je navíc potřeba si docela dlouho počkat. Na druhou stranu, něčím to jednou skončit muselo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

paráda,návrat dudikoffa byla ta nejlepší možnost jak oživit tuhle díky třetímu shitskýmu dílu mrtvou kultovku.oproti komické dvojce a debilní korunou smrdící trojce fakt paráda,není stoho cejtit takováta stupidita třetího dílu.dudikoff tomu dodává šmrnc a chuť toho pravýho americkýho ninji jako z jedničky.zápletka je sice trošku padlá na hlavičku a režie sundstroma je tragická.ale je to prostě fajn béčko jako řemen. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Střet ninji z třetí pokračování Bradleyho a pravého americkýho ninji Dudikoffa. Příběh je opět hloupý a bojové scény nejsou, tak vymakané jako v předchozích dílech. Nicméně vidět znovu Michaela Dudikoffa v ninja munduru a sledovat jak řeže protivníky - mne potěšilo. "Moc toho nenamluví ale vždy udělá správnou věc." Velmi oceňuji toto béčko. - 80%. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Ninja, ten tvrdej chleba má. A nejen chleba. A Majkl Dudlíkoff ho má taky tvrdej. Ten chleba. A taky Dejvid Zábradly ho má tvrdej. Bejt ninja, na to musíš mít gule. Musíš si na sebe hodit hadry. Barevný hadry. Černý, ale i žlutý, zelený a červený. Abys byl nenápadnej, chápeš. Musíš se umět prát. Asi jako kluci před základkou, to bohatě stačí na to, aby si sundal pár desítek jinejch ninjů. Stejně tvrdejch. Ale ty si tvrdší, tak vyhraješ. Máš ho tvrdšího. Jako pohled, chápeš. A musíš metat otočky. Správnej ninja metá otočky. A až dobojuješ a půjdeš si vodfrknout někam do lokálu, hoď na sebe bílý triko a těsný džíny. A do těch džín si dej jitrnici. Na to letěj holky. Jo a když vylezeš na nějakou velkou a kolmou skálu, tak se nepoť. Je to trapný. Ninjové se nepotí. No fakt, nekoukaj tak na mě. Nekoukej a pamatuj si jednu věc. Ninja ten to má tvrdý. Ninja to má moc tvrdý. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Už bych měl tu šestihlavou saň zvanou video vyčistit. Vždyť už sjíždím bez přestávky jednu vhs kazetu za druhou. Zvláště jsem unesený ze čtvrtého dílu American Ninja. Ksichty skoro nerozeznám, jak jsou rozmazané vlivem páté kopie, ale některé pasáže si pouštím zpomaleně a stále dokola. Odpoledne má ještě přijít příbuzenstvo, které se ještě k videu nedokopalo, soused na mě hartusí, abych už mu vrátil tu novinku Terminátor 2, trvám na tom, že Highlander s Rambem 3 mají lepší zvukovou kvalitu. Kvalitně šumící simultánní překlad je slyšet u každé třetí věty, barvy jsou přirozené, až na ty zelené obličeje a modrou trávu. Čtvrtý díl naivní sračky ze série o Ninjech byl ve své době vyhledávanou peckou, nad čímž se dá jenom zpětně žasnout. Akce požehnaně, naivního herectví veličin Michael Dudikoff & David Bradley vrchovatě, příšerná režie se statusem nejhorší režie akčního filmu všech dob exceluje. Tohle zřejmě nesnese srovnání s ničím. Zrychlené pohyby herců, kteří na to fyzicky neměli, jsou dnes jediným pozitivem. Proč na to vlastně na to všichni svorně čuměli, když se na to dnes nedá dívat. Prima Cool film zařadila do své nabídky v rámci kultovních movies. Jestli je tahle trapárna dle nějakého tv programového pracovníka "kultovní", tak já se kulantně vysměji kul(t)ovním smíchem. Ano, konstatování, že blbost tohoto filmu je přenosná, je na místě. Na Prima Cool řádí prima ninja virus. Film je samozřejmě otřesný ve všech ohledech i sveřepých rádoby sexy pohledech dvou hrdinů v hlavních rolích. 0% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Jediný film, v ktorom sa stretnú obaja predstavitelia hlavných úloh z minulých častí, Michael Dudikoff a David Bradley. (m.a.t.o.)
  • Posledný film, v ktorom si zahrala Robin Stille. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama