Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

choze 

všechny recenze uživatele

"MALÝ NINJA BOJOVNÍK? JSTE BLÁZEN?" Zřetelně si vzpomínám, že když jsem se před nějakými patnácti lety nacházel ve věkové skupině, pro kterou je tento film určen, byl jsem s ním nadmíru spokojen. Dnes už to pobaví jen zcela nezáměrně. Ten klučina a celkové zacílení na děcka mi nevadí, ale Bradley, který u mě hodně zabodoval CYBORG COPEM (ten zkoušku časem úspěšně přestál), je tu nesympatický, zrecyklovaný příběh nudný a akce a padouši nestojí za nic. A Rambro tu citelně chybí. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tohle fakt bylo moc i na mě. Ona celkově série Americký nindža pro mě nebyla nikdy žádný extra kult a to jsem na videobéčkách vyrůstal. Fakt je, že tohle mě nebavilo ani když mi bylo 12 a to naznačuje, že je něco špatně. James Lew má k ruce partu extra amatérských nindžů. Bradley je totálně prkenej jako vždy a celý už to působí takovým vyčpělým dojmem. Škoda třeba čtyřka i když tu má podobný hodnocení pro mě byla ultimátní hovadina a zvrácená zábava, ale na tenhle díl už se měli vysrat. Ztráta času.5% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

První a poslední film Jeana Leonarda(lol) a první a poslední Americký ninja co jsem viděl. Ne nebylo to tak příšerné jak jsem předpokládal, ale není to ani film který chci vidět znova a ani netoužím po jeho pokračování. Tohle bylo sice dost úsměvné ale akční scény ujdou, herce nečekejte. Tady nejsou, i když je tu partička lidí co si myslí že hrajou. To největší mínus ale jde k člověku co hraje mladého ninju, už jen ty "kopance" co každého téměř zabije je blbost a ubohost. No nic moc ale zas taková trága to není. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Roztomilý metanarativní komentář k předcházejícím dílům ... všudypřítomná sebeironie a odstup je v tomto pokročilém pořadovém čísle série osvobozující. Když David pronese "ve filmu to vždy vyjde", hraje si nejen s divákem, ale i sám se sebou (přitom se rozhodně nejedná o nějaké sebeukájení). Hravou nadsázku zvýrazňují i pestrobarevné kostýmy ninjů ... každá bojová scéna má jiný barevný ráz, nic už není jenom černé nebo bílé;-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Modrí ninjovia. Fialoví ninjovia. Bieli ninjova. Čierni ninjovia. Ale áno príde aj červený ninja. Hlúpučký film s neskutočnými zápltekami na vyvolanie súbojov. Naivné ale pri tom aj trochu roztomilé. Snaha o humor sa počíta, bitiek je naozaj dosť, záporáci sú ako zo škatuľky a Bradely je málokde taký sympaťák ako tu. Oproti takému AMERICKÉMU SAMURAJOVI skvelá zábava. "Ako to urobil?""To sa dozvieš, keď sa staneš ninjom." Len pre notorických fanúšikov starých čias... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Římě v Itálii. (rafix)
  • Kapesní konzole, na které Hiro (Lee Reyes) hraje, je Sega Game Gear s barevným displejem, vyráběná od roku 1989. (ajaxx)
  • Po filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) se David Bradley vrací do filmu jako jiná postava. Ve filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) hrál postavu Seana Davidsona, zatímco v tomto snímku ztvárnil postavu Joea Kastla. (mzss1)

Reklama

Reklama