Reklama

Reklama

"Bad Biology"- to je spojení černé komedie a horroru. Díky biologickým experimentům mladý muž a žena hledají sexuální naplnění, nevědomi si svého života. Bohužel poslední setkání a spojení těchto dvou neobvyklých lidských bytostí končí výbuchem a zároveň i koncem jejich největší sexuální zkušenosti. Je to neodpornější milostný příběh všech dob… (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (28)

Daginka 

všechny recenze uživatele

Horor, jehož hlavní záporák je zmutovaný obří péro a krásná buchta, co rodí dvě minuty po styku (těhotná je právě ty dvě minuty) a ráda své milence umlátí k smrti lampou. Film, kterýmu buďto dáte pět hvězdiček nebo odpad. Já dávám tři, hlavně teda za tu koc a krasavce v hlavních rolích. A hudbu, když se péro vydá na výlet! ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Henenlotterův v pravdě osobitý styl se dlouhou pauzou pranic nezměnil - bohužel. Pro filmové kritiky, kteří za vším hledají dokáží najít víc, než tam skutečně je, zase jistě čekala hojná sklizeň, ale cílené obsazování amatérů jinak může sklidit potlesk jen těžko. Rozhodně ale originální, ulítlé, a s pár scénama, na které jen tak nezapomenete, jako například super rychlý ženský cyklus od orgasmu až po porod během pár minut, souboj ala Evil Ash s neposedným penisem, a zamozřejmě osamostatněný penis razící si cestu zdí. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto filmu mě napadá jediná otázka ... Jak mohl někdo něco takového vymyslet a ještě k tomu natočit?! Musím teda říct, že mě film opravdu hodně pobavil ... Jak svým rádoby příběhem, tak i zpracováním. I v roce 1980 by si dokázali s replikama pohrát víc než v tomto filmu! Každopádně konec mě fakt dostal, to jsem fakt nevěděla, jestli se mám smíchy válet po zemi nebo uvažovat o rozumu tvůrců filmu. Film je to opravdu příšerný, ale vzhledem k tomu, že mě vůbec nenudil a ještě navíc dobře pobavil, hvězdičku si určitě zaslouží. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Sen mnohých mužů? Obří penis. Noční můra? Ráno se probudí a penis je fuč... Tedy fantasy NE, magie chybí. Horror? Leda byste pak měli zmiňované noční můry (platí hlavně pro muže), samotný film však nevystraší. Ani pokus o komedii dvakrát nevyšel, byť příležitosti se našly. Když Jennifer tluče během soulože milenci hlavou o zem, je to úsměvné, k popukání však nedostačující, i když ho nakonec umlátí... Děsivá gumová mimina trumfne jen obří penis, který se vydá na samostatný lov. Zde se jistě nabízela bizarní a šokující podívaná, jenže tvůrci zůstali při zemi. Čekal jsem orgie krve a chlípnosti, ale dostalo se mi upindaného snímku s několika lepšími scénkami. Škoda... ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Romantika, kozy, pussyface, kozy, masturbace, orgasmy, kozy, pipiny, čárky, a zlotřilý penis v podání magora Henenlottera, jak ho máme rádi. Pokud bude ještě do budoucna připravovat nějaký film v podobném duchu, tak se budu těšit. Jen už prosím nikdy víc nic ve stylu dvou pokračování Basket Case. 6/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama