Plakáty
Po tragické smrti matky, si její dvojčata Agata a Catalina vytvořila speciální vlastnost - komunikaci beze slov. Po nešťastné nehodě je Agata v kómatu. Catalina cítí bolest a tragédii, kterou prochází její sestra. Série nepřirozených situací ukazuje Catalině, že je jejich pouto čím dál, tím více silnější a že Agata děsivě volá o pomoc! (LIVINGDEAD)
║Rozpočet $2,8milióna║Tržby Celosvetovo $12,050,125║(13.7.2010)
J*A*S*M
Další atmosféricky nadprůměrná záležitost ze Španělska. Ale atmosféra není vším, záleží i na příběhu a zábavnosti (jestli to nenudí, ne jestli se při tom smějeme). A když řeknu, že co se dějové stránky týče, je Kilómetro 31 jen další nezáživnou duchařinou, je mé poměrně nízké hodnocení jasné. Duchařský horor je imho v posledních letech naprosto vyčerpaný subžánr, kdy na nás filmaři posílají tucty dlouhovlasých ženštin a potvor z jiných dimenzí, ale v drtivé většině případů se tak děje bez jakéhokoli ozvláštnění, či alespoň pevných logických základů. A to je pak utrpení takové filmy sledovat. Takže ve výsledku 40% , avšak potenciál na lepší horor tam byl.(11.3.2008)
obitus
Technicky určitě povedené, ale příběhově slabší a roztahané. Silná inspirace asijskými dlouhými vlasy a mňoukajícími chlapečky čiší z každého druhého záběru a (bohužel) nakonec to nudí stejně jako ty vlasy a chlapečci. Tudy cesta k dokonalé duchařině určitě nepovede, nicméně dávám pár bodíků za těch několik povedených scén.(23.7.2009)
LIVINGDEAD
OBSAH: Po tragické smrti matky, si její dvojčata Agata a Catalina vytvořila speciální vlastnost - komunikaci beze slov. Po nešťastné nehodě je Agata v kómatu. Catalina cítí bolest a tragédii, kterou prochází její sestra. Série nepřirozených situací ukazuje Catalině, že je jejich pouto čím dál, tím více silnější a že Agata děsivě volá o pomoc!(23.7.2008)
gumli
Ducharina veľmi podobná horrorom z Ázie.Takéto prízraky sa vyskytujú v horroroch z Japonska,Kórei,Thajska.A ešte k tomu dlhovlasé.Film hodne mätie,scény sú dosť dlhé a nudné.Scenár je veľmi chaotický a koniec filmu je tiež veľmi podivný.Je tam síce zopár desivých momentov,ale niektoré scény nemajú žiadny zmysel,sú zbytočné,čo škodí filmu ešte viac.Celý film sa spolieha na efekty,ale akosi to nefunguje.Ale pozerať sa na to dá,do priemeru sa to určite zmestí.(17.12.2009)
Morico
Po vizuální stránce nadprůměr, atmosféra průměr a děj ve stylu asijských ghost-holčiček podprůměr.(5.12.2010)
twinpeaks
Sakra, další film založený na skutečných událostech. By mě teda zajímalo, co přesně se z toho, co jsem viděl, opravdu odehrálo. Nejen v Asii mají duše zemřelých své problémy. Ani v Mexiku to nemají jednoduché. Ano, je z toho trochu cítit asijská duchařina (ale jaká duchařina tím dneska nesmrdí a upřímně, i ten Kruh není v rámci žánru nic moc originálního), ale trochu všední a klišovitý příběh Kilómetro 31 dokázalo vyprávět zajímavě a poutavě. Nijak jsem se nenudil, nebylo to nějak předvídatelné. Prostě nadprůměrná duchařina. 3,5*(19.5.2010)
krusty2
kamera:super rezia:superb hlavna postava:slabe hercke podanie a miestami kriticka mimika(Catalina) Mohlo by to byt v celku kratsie,ale co uz miestami nuda.Aspon zaver ma nieco do seba.(22.12.2008)
Cechyno4
Tomuto hororu nejde upřít snaha. Snaha udělat atmosféru a vyděsit diváka. Ovšem bát se něčeho co už jsem několikrát viděl. Ve filmu jde poznat zřetelný vliv dalších (slavnějších) hororů. Byly tu velmi podobné scény ala Kruh a další. Co je v tomto filmu na lepší úrovni je příběh. Ale ten není taky nikterak originální.Docela jsem také nepochopil zbytečnou délku filmu, takhle to bylo jen zbytečně roztahané. Pro mě je prostě Kilómetro 31 čistým průměrem. Nic víc, nic míň. Španělé jsou TOP v žebříčku kvalitně natáčených hororů. Ovšem tohle nijak zvlášť neoslní. Rozhodně nebudu tomuto filmu dávat víc, protože je ve španělské koprodukci. Průměr a tak dvě hvězdy.(15.11.2010)
drankeryth
Podareny horor v ktorom neni nudza o atmosferu a napatie. Masky duchov a trikove efekty su urobene na slusnej urovni a mozu sa rovnat ku americkym hororom. Zaujimavy dej vas donuti aby ste sa nenudili, ale obcas to filme aj zaskripe nejakymi nepodarenymi suvislostami s filmom. Ale celkovo film je podareny a nemozem povedat, ze by patril medzi slabe atmosfericke horory. Ten zaverecny duch v kanaloch sa im fakt podaril, normalne vo vas vyvola mrazenie na chrbte, ked ste nejaky sralo:)))(19.4.2011)