Kimikiss pure rouge (TV seriál)

Animovaný / Komedie / Romantický

Japonsko, 2007, 24x25 min

• Subjektiv

Když jedna z hrdinek Kimikiss Hoshino říká: "Vždyť já nejsem ničím zajímavá," jako by shrnula to základní o celém seriálu. Miliony prvních lásek v středoškolské obyčejnosti, která naprosto ničím není schopna zaujmout. Ani svojí blbostí. **.(3.4.2008)

Animovaná telenovela s ne zrovna originálním dějem, průměrným audiovizuálním zpracováním a otravnými žábami. Hlavní plus vidím v tom, že až do poslední epizody není úplně jasné výsledné párování. Jinak se jedná o neurážející veskrze průměrné dílko. Nejvíce nepochopitelná a fascinující věc na seriálu je nekonzistentní kresba ve dvacátém dílu. Bez zjevného důvodu jsou v některých scénách děvčata nakreslena mnohem detailněji a lépe než v celém zbytku seriálu. Divné.(24.3.2008)

Dráma ako v španielskej telenovele, ale pozerá sa na to dobre... Po určitom čase som už bol celkom zvedavý ako to celé dopadne a i keď nepochybujem, že to je prakticky od začiatku každému jasné, až do poslednej časti ste si tým nie úplne istí... Nečakajte žiadne humorné situácie či hlbší príbeh, ale (na jedno pozretie) môže byť...(15.12.2010)

Neviem čo by som tomuto serialu mohla vytknuuut, posobive vztahove problemy, Milé dievčatá, milí chalani.... hoci mi v tom nadpise Animovaný/ Komedie/Romantický - to komedie nesedí, tento seriál je naozaj jeden z mála ktorý splna všetko... Najviac ma asi zaujímal vztah Mao a Kouichiho - toto sa totiz moze stat kazdemu, zamilovat sa do priatela z detstva, a este o tom natacat amatersky film (pochopite ked si Kimikiss pozriete :) Dokonca mi tam ani nevadilo ze to malo 24 epizod a malo to aj svoj pekny happyend....:D aj ked tie zaby mi tam vadili (pochopite ked si Kimikiss pozriete:) davavam posobivych 5*. A bola som spokojna na tych 92%. Odporučam :D :D :D xoxo(15.7.2011)