Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

"Ok, tak já jsem Kim, patnáctiletá lesbická panna, posedlá svou nejlepší kamarádkou Sugar," představuje se nám vypravěčka britského seriálu Sugar Rush. Kim se nedávno přistěhovala spolu se svými rodiči, Stellou a Nathanem, a mladším bratrem Mattem. Brzy poznává poněkud sobeckou Marii Sweet zvanou Sugar, které však z jistých důvodů nedokáže nic odmítnout. Sugar má ráda vyzývavé oblečení, alkohol a sex... s kýmkoli, kdo má penis, samozřejmě. Aby byl život pro Kim ještě těžší, jejím rodičům to zrovna neklape, její bratr trvá na tom, že pochází z jiné planety, a Tom, frustrovaný syn dvou gayů ze sousedství, projevuje svůj nesmělý zájem právě o ni. Kimin příběh, často připomínající tragikomedii, právě začíná... (Wendy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Brasi 

všechny recenze uživatele

A to si člověk pořád říká:"Hlavně se nezabouchni do lesbičky!" a najednou BUM! a ještě k tomu tumáš! do fiktivní. ;D Nejlepší seriál, na kterej jsem v tomhle roce (2010) zatím narazil a vůbec jeden z Nej, se kterýma jsem doposud měl co dočinění. Opravdu málo seriálů mě donutí sedět u počítače ve tři ráno a ještě u žádnýho jsem se necejtil, jako bych byl na tripu. Přecejenom možná začnu věřit na flashbacky. :) Hurá na druhou sérii! She don't think straight, She's got such a dirty mind and it never ever stops... Balíček pozitivní energie o dvaceti dílech. ()

Suzana 

všechny recenze uživatele

I. série – komediální seriál plný břitkého, místy až krutého britského humoru…hlavní hrdinka Kim prožívá své první lásky a problémy s rodiči stejně jako každý teenager. Situace je pro ní o to složitější, že je lesba, zamilovaná do své kamarádky Sugar, která žije značně divoký, nespoutaný život. Nic si neodpírá – sex, sex, alkohol, spousty alkoholu, drogy, muži…hlavně muži, což Kim trápí asi nejvíce, ale znáte to…láska má slepé oči. Mimo to, Kim všechny své eskapády komentuje s notnou dávkou sebeironie a sarkasmu…sympatická první řada. ()

Reklama

miawallacova 

všechny recenze uživatele

shlédnutí seriálu jsem odkládala co to dalo, celé to na mě působilo nějak lacině, ale nuda v práci byla silnější než já a tak jsem se do toho pustila a za jeden den shlédla obě dvě série. Sice mi herecké výkony Sugar vadily, ale za to Kim byla v druhé sérii k zulíbání... Není to tak dobré jako LS, ale příjemně hořko-sladké a zajímavé. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

No, kamera sice kejklí ostošest, s vizuálem se pracuje tak experimentálně, až je to v mnoha případech kontraproduktivní, ne-li nepříjemný, ale kromě toho hodně fajn britskej seriál. Jednotlivý díly nabízej solidní zápletku, hlavní hrdince se dá normálně fandit, mladej Garfield je vyloženě rozkošnej, k tomu Brighton, pravej britskej přízvuk, sem tam vymazlenej humor, příjemnej soundtrack kombinující starý vypalovačky se starýma neznámejma, jedna z mých nejoblíbenějších "mamin" filmovýho plátna (Sara, yep), vybraný praktiky HNTLYL ("co bych mohla a naopak neměla udělat", mísení reality s černou/světlou fantazií) ... zkrátka pro fajnšmekry britskýho sitcomu jako dělaný. :) ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Po prvních 20minutách jsem si říkala, co je to za přímočarý seriál, který jen lesbo-fanatičí po jedné holce, ale čím více dílů jsem viděla, tím to bylo lepší. Tohle je "mini seriál", který patří mezi ty, u kterých jsou další série lepší než ty předchozí :-) Rozhodně doporučuji každému kdo je na holky a má rád praštěné seriály. Nečekejte něco jako The L word, tohle je opak. Krása spočívá v jednoduchosti, krátkosti každého dílu a střeštěnosti. Parádně si u toho odpočinete a "Sughs and Kizzer" si zajisté oblíbíte! :-) PS: Velmi, velmi mě mrzí, že tento seriál nemá pokračování... :-( ()

Zajímavosti (1)

  • Seriál vyhrál cenu Emmy za nejlepší britskou televizní komedii. (Lenny.M)

Reklama

Reklama