Reklama

Reklama

Tato jedinečná komedie je režisérským debutem scénáristů filmu BULŠIT Adama Jaye Epsteina a Andrewa Jacobsona. Film obsazený vycházejícími hvězdami některých velmi oblíbených amerických komediálních programů jako SATURDAY NIGHT LIVE se dotýká všech našich raných zážitků s randěním a sexem – od schůzky naslepo až po rozpačitý polibek na dobrou noc... a všeho mezi tím. EXTREME MOVIE je ohromně zábavná a konvencemi nespoutaná připomínka mnoha strázní, které nás potkávají na cestě dospíváním. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

F.man 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, Extreme Movie se nemůže považovat za film. Příběh, nebo alespoň něco vzdáleně podobného by jste zde hledali marně. Jedná se jen o sestřih prasáckých gagů, které napadli některého z deseti mentálně vyšinutých scénáristů. Za druhé, Extreme Movie je úchylný. Hodně úchylný. Záchodový humor, vtípky pro uhrovaté amíky, nahé puberťačky a sex sex sex. Za třetí, pokud to všechno přežijete dočkáte se nakonec několika povedených nápadů u kterých se možná i zasmějete. I když bych teda hodné rád, za to co jsem si vytrpěl film odsoudil, nálepku odpad! si nezaslouží. Světlých momentů je sice proklatě málo, ale alespoň některé stojí za to. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měl srovnávat s filmy co nedávali smysl, neměly reálný děj či dialogy (např. Avatar či Alita), tak je to někde na 4*. Srovnávat se Sandlerovkama, jsme někde na 3*. Dát to do kupy třeba s Prcičkama, jsme asi na 2*. No a srovnávat to s kvalitními filmy komediálního žánru, tak máme odřenou 1*. Dá se to srovnávat s lecčím, já to dokoukal a fakt si nevím rady. Proto to zprůměruji s výše zmíněnými. Výsledek je 2,5 - což jak víme, jsou s odřenýma ušima 3*. Občas nechutné, občas ujeté, občas vtipné. Rozhodně odvážné, ale jestli tím správným směrem, pod to bych se nepodepsal. ()

Reklama

Little_Sawy odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl gýč snad všeho..špatného. Totál nevkusu, a jako paródie taky to nebylo buhví co a to jsem myslela, že to tak trapný bejt nemůže a hele ..ono, může! To už raději mohli sparódovat cokoli jiného a drbnout tam polonahý ženský..ze začátku to vypadalo celkem slibně, ale od půlky to jelo pěkne do sraček. Budhova noho, za co mě trestáš! ()

BluT 

všechny recenze uživatele

No tyvole, to bylo blbý. Kdyby tam nebyl Michael Cera, tak si to NIKDY nestáhnu (navíc ta scénka, ve který se objevil, byla vážně nudná). Ale co, stalo se a už s tím nic neudělám. Dokoukat se to dalo, ale že by mi to něco dalo, tak to by se zase říct nedalo. 35% P.S. Jediný, co mě vážně pobavilo, byl tlustej týpek (Andy Milonakis) a umělá vagína. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

1. Vypněte mozek! 2. Dobře se bavte. Posunout se na další úroveň. 🤣🤣🤣 Skvělý hlášky, a super scény. Super trapasy. 👍😀 Grandiózní nápady. Herecké výkony obdivuju. 😀 Herci si to asi užili. Soundtrack 👍. Příběh to nemá, nebo jsem na něj nepřišel. 🤔 Poznámka: Film je zaměřený na všechno kolem sexu, a vůbec se nedrží zpátky. 👀 Kam na tyhle nápady chodí? 😀 Poznámka: Český dabing je TOP! 👍 Hvězdiček 4 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama