Reklama

Reklama

Vražedné představy

  • USA Clean Break (více)

Obsahy(1)

Jeden žárlivý manžel. Jeden špinavý policajt. A jedna odvážná žena odhodlaná svést boj o vlastní život. To vše v zamotaném a tajemném příběhu o vraždě, ve kterém není o překvapení nouze. Julia McKay (Tara Reid) se utkává v zápasu na život a na smrt s mužskou silou a chamtivostí. Vše začíná ve chvíli, kdy Juliin manžel a obchodní partner Matt (Angus MacFadyen) začne mít podezření, že ho manželka podvádí. Matt propadá záchvatu šílenství a rozhodne se nechat Julii zabít. Když pak dostává zprávu o úspěšném splnění jeho zadání, probouzí se v něm svědomí a raději si bere život. Ale bylo všechno skutečně takhle? Zdá se, že Mattova sebevražda mohla být ve skutečnosti vražda. Pak se navíc zjevuje živá Julia, která svou vlastní smrt pouze předstírala a muži, kteří s ní mají něco společného a jsou naživu, chtějí svou práci dokončit. Vražda, klam a chamtivost jsou hlavní motivy napínavého thrilleru, jehož překvapující závěr vás doslova přiková do křesel! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nvm či záver písala dvaja rôzny ľudia, ktorý si prácu toho druhého neprečitali, alebo len zlyhal dabing, ale plot twist nedáva zmysel, aj keď prekvapil. 1 z 5 ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Film na mě dělal dojem, že se autoři snažili o příběh ve stylu Nebezpečných her. Bohužel však ve snaze překvapit (či snad překvapovat) za každou cenu absolutně rezignovali na vnitřní soudržnost děje a logiku chování jednotlivých postav. Výsledkem je tak zmatený děj, ve kterém jsem se takřka neorientoval, postavy jsou posouvány jako figurky na šachovnici tam, kde je autoři zrovna potřebují mít. O obrovských logických dírách nejenom v ději, ale i v motivaci postav nemluvě. A tak u téměř každé postavy v téměř každé situaci vyvstává zásadní otázka: „Proč se zrovna teď zachovala zrovna takhle?“ Oficiální text distributora tvrdí, že „překvapující závěr vás doslova přiková do křesel!“ Nechci se chlubit, ale pointu příběhu jsem odhadl již na začátku, takže na konci jsem jenom čekal, kdy dojde na potvrzení. Došlo. Ono vzhledem k tomu, jak byl celý příběh postavený, ani nemohlo nedojít. Jenže zatímco ve zmiňovaných Nebezpečných hrách mi konec všechno objasnil, tady vyvstaly spíš další otázky po motivaci nejen pachatele, ale i ostatních postav. Jednoduše se vysvětlilo jenom to, kdo byl vrah, ale nic jiného. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrný thriller, na který se s klidem můžete podívat, až ho budou dávat někdy večer v televizi.. Tara už má svá "nejlepší léta" asi za sebou, ale pořád jí to tu chvílema docela sekne :-) ()

davidek 

všechny recenze uživatele

očekával jsem trochu víc. Respektive od půlky filmu jsem tak trochu tušil jak to bylo, postupně tušení opadávalo a pak mně utvrdil závěr. Co však je perfektní tak kamera a střih. 50% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama