Reklama

Reklama

Barbarella

všechny plakáty
? %
USA, 2026

Předloha:

Jean-Claude Forest (komiks)

Hrají:

Sydney Sweeney

Zajímavosti (3)

  • V roce 2013 ScreenDaily zveřejnilo zájem o natočení seriálu, který by produkovala Martha De Laurentiis ve spolupráci s Gaumont International Television. (TommyZR)
  • V roce 2007 Variety oznámilo, že tento projekt vyvine společnost Dino De Laurentiis Company pro Universal Pictures. Původně ho měl režírovat Robert Rodriguez a hlavní roli měla hrát Rose McGowan. (TommyZR)

Související novinky

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

15.05.2024

Natočení nové verze kultovního snímku Barbarella z roku 1968 je tématem střídavě prakticky už skoro po dvě dekády, nicméně zatím se nový příběh spoře oděné hrdinky a jejího meziplanetárního… (více)

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

25.06.2012

Vesmírnou agentku, která umí ženské zbraně používat ještě zručněji než zbraně klasické, stvořil legendární komiksový tvůrce Jean-Claude Forest. Celosvětově ji ale striptýzem v beztížném stavu… (více)

Předělávky a pokračování útočí

Předělávky a pokračování útočí

09.08.2009

Jistě, útočí už odpradávna (když se v tom začneme vrtat, zjistíme, že i Ben Hur byl vlastně remake), ale poslední dobou jakoby jejich nápor sílil a válcoval všechno ostatní. Až má člověk dojem, že… (více)

Je libo zrzku nebo účes z hadů?

Je libo zrzku nebo účes z hadů?

29.06.2008

Jen předevčírem jsme psali o projektu War of Gods, Tarsemem Singhem režírované fantasy na motivy příběhů o Théseovi (to je ten chlápek, co si kutálel klubko labyrintem na Krétě a zapíchl tam… (více)

Reklama

Reklama