Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování nízkorozpočtového hororu z roku 2006. Už rok uplynul od zmizení mileneckého páru Nicoly a Jesse. Jessův bratr Tommy, který se vrátil z války, se spolu se svou přítelkyní Marylin a kamarádem Jaredem vypravili zmizelé milence najít. Jejich cesta míří do Kalifornie, kde milenci údajně zmizeli. Cesta je však zavede, stejně jako před rokem Nicol a Jesse, k opuštěnému odpočívadlu. Marylin objevuje podivné WC s hroznými nápisy. TO je ale jen začátek podivnách událostí. Žlutý pickup a karavan s podivnou rodinou na sebe nenechají dlouho čekat... Brzy na to mizí její přítel Tommy a krutá hra se opět rozjíždí... (Lojz@)

(více)

Recenze (64)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to viac ako zaujímavo.Tu konečne bolo vysvetlene,čo je zač ten psychopat aj tá rodina v karavane.Tu sa ešte viacej prelína Exploitation s Ghost hororom.A tak tu neviete čo je realita a čo už je ducharska záležitosť.Preto tento film tiež doplatil na jeho prekombinovanosti,lebo je to ešte vo vyšších dávkach ako v jednotke.Aj narážky na Saw sú tu zreteľne,ale ani tento film sa neubránil nelogickým chovaniam postáv.Zase krvavé,drsné a s neskutočne prijebaným záverom do tej doby som uvažoval o 4* a to nezmyselné finále ma utvrdilo v tom že tvorcovia ani sami nevedia čo točia.Ničím neprevisuje jednotku a to je škoda lebo našliapnuté to u mňa mal dobré tak škoda. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

O něco horší než výborný první díl. tento díl nepotvrzuje pravidlo dvojek, takže nečekejte více vražd, krve atd. Na druhou stranu se v tomto díle lecos vysvětluje a divákovi se hned lépe usíná, když ví oč tady běží. Někdy se ale divák ztrácí v tom, co je pravda a co jsou bludy. Verdikt ? Slušné pokračování, které vysvětluje hodně věcí z předchozího dílu. Scénař je napsán v rámci možností a herci hrajou jakž takž dobře. Nebýt perfektního konce dal bych za 3, ale za ten konec dávám slabší 4. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mysli, Jarede, a buď zticha !!" - "Jasně, to zvládnu !!" ;) Velmi slušný nízkorozpočtový horůrek, který coby žánrový hybrid využívá atmosféru pouště a opuštěných budov.. Na živočišnou a sexy Jessie Ward se moc hezky kouká, ale nejvíc mě zaujal geniální pumpař Stevea Railsbacka.. Úderná McCrearyho hudba i přívětivá stopáž napomáhají eskalaci moc hezky vystavěného napětí, které nepoleví až do titulků, kde neuzavřeným finále dává najevo, za jak tvůrcovský experiment s vlastními možnostmi Odpočívadlo vlastně platí.. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Takhle preplacany, smysl nedavajici a nelogicnosti plny horor jsem dlouho nevidel... Nebylo to moc zabavne po celou delku, konec pak byl zcela mimo. Prvni dil jsem nevidel, ale i tak moc nechapu, ze tvurci meli zajem natocit neco takovehleho - soude podle komentu, jak tak koukam, nemela vzniknout ani jednicka... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na pomezí duchařského hororu a surrealistického příběhu. Kladem je, že se stále něco děje a že stopáž je milosrdně krátká. Podobně jako jednička i tenhle film má jako hlavní motiv ztrestání hříšníků, které ovšem provádí bývalý hříšník. Nějaké to vytržené očíčko, pár hřebů v koleni a vrtání dívčí nožky. To je asi tak všechno. Pobavily scénka s kadibudkou a fakt, že oči buď nebyly nalezeny, nebo jejich likvidace nefungovala. Jako ve většině podobných snímků i zde zmasakrované postavy nakonec pobíhají jako jen lehce znavené laňky. A zatímco kulky duchovi neublíží, tak on vás může vzít po hlavě... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama