Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny tohoto nízkorozpočtového hororu jsou Nicole a Jess, mladý milenecký pár, který si vyrazí na romantickou cestu po Americe. Cestou se zastaví na opuštěném odpočívadle, kde se přítel hlavní hrdinky za záhadných okolností ztratí. Zoufalá Nicole brzy zjistí, že na odpočívadle není sama. Objeví se tajemný muž v jeepu se snadno zapamatovatelnou SPZ, který jí začne děsit. Dívka nachází útočiště na místním WC, kde jsou všude na stěnách šokující nápisy obsahující již známou SPZ. Později objevuje zmrzačenou dívku, která jí povypráví o tajemném řidiči. Nicole si uvědomuje že z této "hry" již není úniku... (kery-)

(více)

Recenze (92)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat. Mohlo to být lepší, ale díky neuvěřitelně hloupým scénám to lepší není. Jaký význam měly halucinace? Copak se vbíhá autu do cesty, když je schovaná v lese a může se v něm schovat? A co poslední scéna s ,,Help me"? Hodně věcí mi nedávalo smysl. Oni smysl ani nemají. Škoda. Jistý potenciál film měl. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok má zaujal,len som čakal či aj celok sa osvedčí.Tento film si s dialógmi veľkú hlavú nerobí,fuck tam bolo dosť často.Pre mňa to je neznámi film a po pozretí nie som nejako spokojný.Hlavná postava vždy natrafila na psychopatov či to bola ta rodina v karavane alebo na samotného vraha no darilo sa jej.Je to drsné,krvavé a má to napätie a atmosféru. Ale hlavná ženská postava bola strašne tupá a vôbec nič jej nevychádzalo aspoň že bola sympatická. Tato snímka sa nevymyká nad ostatné lebo je tu viacero hluchých miest,ako napr. keď ten vrah prešiel po policajtovi nie že by hlavná postava vzala jeho zbraň a strieľala po tom aute,nie ona sa len bezbranne pozerala ako krava.Vrah bol zmysluplný lebo nezabíjal len tak zo žartu ale svoje obete totálne od rovnal psychicky a až potom ich aj zabil.Pre mňa totálne nepochopený film lebo ani neviem do akého žánru by som ho zaradil lebo tých prvkov tu bolo viacero.A bol neskutočné prekombinovaný a toho vraha nešlo zraniť ani zabiť a to sa hlavná hrdinka veľmi snažila preto to vyzeralo ako keby bol nadpozemský lebo vždy bol dva kroky popredu a tak prenasledovaný nemohli mat žiadnu šancu a to mi tam neskutočne prekážalo.A toto je pre Kingika ktorý napísal-Ti čo dali nízke hodnotenie nemajú radi horory a nechápu prečo ho hodnotia.Tak to bol čistý blud lebo ja milujem horory ale tento je naozaj prekombinovaný a to ho zabilo,ty radšej pozeraj komédie a horory nechaj pre druhých. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý, zamilovaný pár túžiaci po zmene, cestuje naprieč Amerikou k jednému z rodinných príbuzných, aby skúsil život na vlastnú päsť. "Cik" pauza na jednom z odpočívadiel uprostred "ničoho", diametrálne zmení plány mladej dámy, ktorá sa z ničoho nič ocitá sama, tvárou tvár šialenému zabijakovi. Pohľad intelektuála: Hľadať logiku v príbehu či v správaní postáv, v hororoch, nie je vždy totožné. Kým napríklad pri subžánri "Zombie", si tvorcovia potlačenie logiky skrátka môžu dovoliť (nakoľko priznajme si, bežne sa po ulici netackajú - taktiež doposiaľ nevymysleli Fábiu na zombie pach), naopak pri Slasher, Exploitation či Hixploitation snímkoch by už režisér mal byť opatrnejší. Po svete kráča príliš veľa zmrdov, ktorý majú záľubu v násilnostiach, alebo vraždení, čiže predpoklad vývoja príbehu by mal byť niekoľko násobne reálnejší, s čím súvisí aj samotné správanie či konanie postáv v ohrození. Odpočívadlo (SLASHER - LOGIKA): To ako vážne? Všade naokolo možnosť úniku, ale ja ostanem zabarikádovaný na hajzly za drevenými "lietačkami", kým sa úplne neposeriem? Look je miestami amatérsky, čo na kvalite taktiež nepridalo. Potešilo najmä pár fakt slušne realisticky zvládnutých gore scén či vďaka prostrediu, dostatočne špinavá atmosféra. Napriek spomínaným negatívam, nemôžem tvrdiť, že by som sa vyslovene nebavil - 50%. Pokiaľ by niekto rád vzhliadol niečo podobné, no o štipku duchaplnejšie - nech smelo skúsi "P2". ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hej!!!! Kreténe, tohle jsou ženské záchody!!!!......... Celkem jsem se i divil, že šla v tom RestStopu na tak hnusné záchody. Být soudnější, vydržím čůrání i sraní raději někde v přírodě. CITÁT - Jsi můj osobní démon......... Ale on je ten záchod strašně důležitej a tak tam prostě hlavní hrdinka musí. Je to ve scénáři. Abych řekl, napsal, pravdu, nějak mě to nebaví. Takový divný až praštěný. Vyjímkou je na malou chvilku Tracy - vypadá jak Glumm....... Mučící scény moc nemusím, neholduju jim a tak jsem nucen sem tam přivřít očko a když už ho tak přivírám, ptám se sám sebe, nemám ho nechat rovnou zavřené a nemám to raději vypnout. Ten příběh mě celkem nebaví. CITÁT - Není to člověk, je to nějaké monstrum........... Je to prostě blbost. Místo aby hlavní hrdinka sebrala všechny své síly a utekla, rozhodne se raději "jí přidělený hajzlík" demolovat. Nařekl bych, že je to road movie, spíš nějaké záchodové blues, něco jako WCmovie. Nevadí, že to nemá moc logiky, ale ke konci už je to moc. Spousta trapných situací a záporů až z toho bolí hlava. To od toho nechápavého kroucení sem a tam. CITÁT - Nicol, jsi úplně v hajzlu............ Nevím jak vy ostatní, ale já se na konci válel smíchy. To nešlo jinak. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak hlavní hrdinka hledala na opuštěných toaletách "gloryhole", jinak si neumím vysvětlit, proč tam stále dokola lezla. Bohužel však, nenašla a to umocnilo její zoufalost natolik, až začala tyto toalety demolovat. Ovšem chyba není úplně na její straně, jelikož místní úchyl, který se okolo toalet pohybuje a neustále tam čmuchá nosem není schopný do škvírky strčit nic víc, než oko..... Film akorát tak na zahnání nudy v práci. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama