Reklama

Reklama

Na rozcestí

Trailer

VOD (1)

Skutečná láska musí překonat spoustu nástrah. Dave a Clarice Johnsonovi (Morris Chestnut a Taraji P. Hensonová) o tom vědí své. Když se před lety brali, mysleli si, že se všechny jejich sny naplní. Osud jim však položil do cesty těžké překážky…  Skutečná láska musí vždy překonat spoustu nástrah. Dave a Clarice Johnsonovi (Morris Chestnut a Taraji P. Hensonová) o tom vědí své. Když se brali, on chtěl být hvězdou baseballové ligy a ona nejlepší realitní makléřkou. Daveovi jeho sen zhatilo zranění, ale osobní neúspěch si vynahrazuje jako trenér dětského sportovního týmu a touží po klidném rodinném životě. Clarice svého cíle dosáhla, získala titul makléřka roku, ale cesta na předávání cen skončí nehodou a jejím těžkým zraněním. Manželský vztah se po letech soužití ocitá v krizi a je podroben zkoušce - dvojice se musí vypořádat s oboustranným pokušením, finančními problémy i s citovými pochybami a nakonec stojí před rozhodnutím, zda mají porušit slib, který si v den svatby dali. Americké romantické drama bylo natočeno na motivy bestselleru T. D. Jakese. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

yakoob 

všechny recenze uživatele

Takové filmy jsou čím dál větší vzácností, kde rozvod a nevěra dostanou na zadek...Bojovat o manželství musí člověk celý život...a bez toho třetího členu (Boha), se nám to nikdy nepodaří...Trojitá nit se teprv nepřetrhne!!!...Ztvárněný byl skvěle...Netlačil na pilu...Není tak přímý jako Fireproof, ale o to blíže je mému srdci... ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Romantická dráma Na rozcestí prináša americký režisér Bill Duke. Dave a Clare sa vzali a sú spolu šťastní. Tím však pohodový nádych filmu končí. Obaja spolu prežívajú množstvo hádok a rozporov predovšetkým vďaka pracovnému nasadeniu. Každý chce íst niekam a nikto nevie ako z toho von. Manželstvo sa rozpadá a vtedy prichádza na scénu autonehoda. Claire je zranená a Dave sa o ňu chce postarat. Práve znovu rozpoznávajú púto, ktoré medzi nimi je.Určite stojí za pozretie neváhajte! ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

dávám jen tři hvězdičky, protože půlka filmu byla hodně nudná, další film o vztazích v manželství, nebylo tohouž dost takových podobných filmů? Být na jeho místě, nevrátila bych se k ní, byla to sobecká namyšlená ženská, ale abych nebyla tak kritická, konec došela ušel, ale emoce nic moc, mohlo to být daleko líp natočeno ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Existuje jen jedna rasa a to lidská !! Ale jsou dva druhy lidí !! Dobrý a špatný.." A s filmy je to vlastně úplně stejně.. Přesto tahle adaptace Jakesova bestselleru - WTF ?? Asi chodím málo do kostela.. - vlastně nepatří ani do jedné kategorie !! ;) Škoda, že se velkýmu sympaťákovi Billu Dukeovi jeho dílko ve svém finále nehodného dramatu vlastně rozpadlo na kusy, protože zprvu se jednalo o skutečně velmi dobrý snímek, byť žijící si ve své vlastní bublině, s opravdu dobrými dialogy.. A tím dobrými myslím natolik skutečnými, až jeden prostě musí cítit zlost, že jimi tvůrci takhle mrhají v rámci něčeho tak manipulativního a neživotného.. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film sa mi páčil. Bolo tam trochu tej drámy, bola tak jemne podaná, rozhodne to nerve srdce z hrude, ale na druhej strane sa tých emócií trochu dotkne. Jedno, čo mi chvíľami vadilo bola úloha Clarice, to ako prehrávala. To bola asi názorná ukážka hysterickej ženy xantipy, ktorá sa ešte navyše skrýva za mamin chrbát. Ale film ako celok na mňa pôsobil príjemne, mám z neho dobrý pocit a myslím, že si zaslúži štyri. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických mestách Los Angeles a Santa Clarita v štáte Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama