foto

Wood Harris

  • nar. 17.10.1969 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2018 Sweetwater
2017 Nine Eleven
2016 Once Upon a Time in Venice
The Breaks (TV film)
2015 Ant-Man
Creed
2014 Ransum Games
2013 Watsons Go to Birmingham, The (TV film)
2012 Dredd
Jak vyloupit spermabanku
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2009 Dough Boys
Just Another Day
Na rozcestí
Sněhová nadílka
2008 Jazz in the Diamond District
2007 4 Life
2006 Apokalypsa
Ways of the Flesh
2005 Špína
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 MVP
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Zákon gangu
Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Are You Cinderella?
Gold Cup, The
Hendrix (TV film)
Miláčku, vrať se
Rhapsody (TV film)
Train Ride
Vzpomínka na Titány
1999 Malé hříchy (TV film)
1998 Celebrity
Stav obležení
1997 Lepší už to nebude
Oz (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 Nad košem
New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2012 Benji - vyp.

Hudební videoklipy

2005 Common - Testify (hudební videoklip)
Kanye West: College Dropout - Video Anthology (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace