Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

To že tam jsou naprosto příšerní herci bych ještě skousl. To že musím poslouchat dementní dialogy bych ještě skousl. Ty efekty a vizuální stránku z 60 tých let bych také ještě skousl. Ale že si tam hraje Ninja na Batmana, opravdu nedávám. A Ty "bojová umění ve velkém stylu a dech beroucí souboje...." ha ha ha, to si můžou strčit do prdele. To se raději podívám na "kuro-obi" nedokoukal jsem to! Za mě 10% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby Celosvetovo $194,139▐ ten rozpočet je v tejto akčnej béčkovine cítiť, akcia v pohode prehľadná v tomto smere je na čo pozerať, príbeh jednoduchý a pomste a nedocení, občas aj mierne pritiahnutý za vlasy ale tak to už v takýchto prípadoch býva, herci v rámci možností újdu, ak by režisér bol o trošku zručnejší mohla to byť delikatesa ale aj tak nečakane spokojnosť /50%/ ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Bylo to umění stejně tak čisté jako nemilosrdné. Předáváno již tisíc let. Umění ninja a politika současnosti, to je to o čem film vypráví. Pár pěkných soubojů, které se dají sledovat, leč výstřiky krve a zvuk, který je doprovází je hodně přehnaný. Celkově je ten hudební i zvukový doprovod tohoto snímku hrozný. V jedné scéně jsem dostal záchvat smíchu. SITUACE : Útočníci střílejí jak vzteklí a jejich vůdce říká - CITÁT : Pamatujte, musí zůstat živí !!!! Na můj vkus tam bylo moc soubojů, kdy umírá až moc lidí, krev stříká jak z hasičského vozu a hudba je někdy až moc na nervy. Snímek, který už nikdy neuvidím. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Nic proti příběhu, je to sice furt dokola úplně stejně jako v osmdesátých, ale docelo to ušlo. Spíš jsem se pozastavil, že je v Japonsku takové ďábelské dóžo, ve kterém se učedníci krom karate, jedů, mečů atp. od mistra také učí anglicky. To jsem čuměl, spousta z nich mluvila tak, že jim bylo dokonce rozumět! Kdo má zkušenost, s jakou efektivitou a výsledky se v Japonsku odehrává spousta let školní povinné angličtiny, žasne. (s kamarádem jsme to komentovali, že v Thajsku když člověk zná slovo "yes", může pracovat v turistickém ruchu, když zná i "no", může v něm šéfovat... a že v Japonsku je to s angličtinou horší než v Thajsku... sice znám dost Japonců, co mluví anglicky... ale v Japonsku se to nenaučili). ()

choze 

všechny recenze uživatele

Má to ten nejklasičtější scénář, jaký si jde u ninja filmu představit (hodný ninja-sirotek vs zlý ninja zavržený jejich mistrem, kterého zavraždí), což film spolu s topornými hereckými výkony sráží na úroveň naivní pohádky. A ani souboje nejsou kdovíjak strhující a výrazněji se mi líbil jen ten v metru. Takže ve výsledku jen nenáročné jednorázové ohlédnutí za osmdesátkovou filmovou ninja horečkou. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama