Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný akčňák, kde se však akce moc nedočkáme a když ano, tak to pak stojí opravdu za to! Van Damme v poslední době hodně upadá (stejně jako Seagal), ale spíš to bude těmi filmy kam se nechá za pakatel verbovat. Bohužel je pak jen světu pro smích, protože předvádí jen chvaty, které dokáže předčít už i dítě na hodině karate. Van Damme, vzchop se, rozhodně máš na víc!!! ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Absolutně nic jsem o tomto filmu nevěděl. Jen to, že existuje. Už, už jsem se chtěl zvednout z gauče a jít pařit Crysis 2, když tu náhle přepnu na Novu a tam totok. Mňo. Lokace Americko-Mexická hranice. Hmm, japato, že to vypadá jak na anglických mokřadech? Hele, není todle Karosa? Je to Karosa. Ale, ale, copa to je? Na tutáč USA, Bulharsko, Rumunsko. Děkuji, bleábr. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Děj je opravdu ukrutný a v některých pasážích i celekem nelogický a v jiných zase klišovitý. Jean-Claude je už starší unavený pán, což prozrazují pytle na mrtvoly pod jeho očima, ale furt je ještě mrštný a pohyblivý, když se k tomu přidá rychlí střih a zrychlovačky/zpomalovačky, tak je to i zajímavé. Isaac si přitáhl opět akčního bíjce číslo jedna Scotta Adkinse, který zase řádí jak ve vzduchu, tak na zemi, i když nedostal tolik prostoru jako v Undisputed II (je to ale pochopitelné jde tu hlavně o JéCéVéDé-čko). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Belgický majster bojových umení Jean-Calude Van Damme býval koncom minulého milénia hviezdou akčných filmov. No z nástupom nového tisícročia začala jeho herecká kariéra a popularita prudko klesať. Objavuje sa v lacných béčkových snímkoch s hlúpimi scénarmi. Jedným z týchto nepodarkov je aj titul z roku 2008 "Pomstím tvoju smrť". Van Damme v ňom stvárnil postavu agenta pohraničnej stráže, ktorý sa pustí do boja s mocným zločineckým kartelom. ** ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Tento akční film mě celkem překvapil, neboť jsem se 90 minut slušně bavil. Sice to nespadá do žánru áčkových filmů, ale z typicky akčních průměrných snímků určitě nadprůměr. Florentine se na režisérské židličce neztratil, hlavně v soubojích. Van Damme, Adkins a bílý králíček, co víc chtít? :o) Z akčního žánru (a taky podle úrovní Van Dammových filmů) určitě lepší 3. 65 %. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)

Reklama

Reklama