Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brazilský snímek vypráví zážitky z dětství a mládí Joãa Guilhermeho Estrelly (Selton Mello), který před tím, než se stal hudebníkem a producentem, byl známý především coby dealer drog. João pocházel z relativně dobrých poměrů, ale po rozvodu rodičů to s ním šlo z kopce. Neměl řádnou práci, v domě svého nemocného otce pořádal jeden večírek za druhým a vlastně jen konzumoval a prodával drogy. Postupně se v této sféře vypracoval z drobného obchodu až k mezinárodnímu pašování kokainu a vydělal si řádnou sumu peněz, kterou pak zbrkle rozhazoval se svou přítelkyní Sofií (Cleo Pires). Právě pro jeho neopatrnost ho poměrně brzy dopadla policie a Estrella skončil ve vězení. Jeho příběh je výjimečný hlavně tím, že João uznal své chyby, vzal na sebe vinu za zločiny, ze kterých byl on a jeho přátelé obviněni, a během vykonávání trestu se skutečně napravil. (Candice)

(více)

Recenze (4)

cab 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi brazilsky snimek minuleho roku s nezapomenutelnym (Selton Mello) v hlani roli bohemskeho dealera drog, ktery bavi a rozesmiva divaka pohledem na jeho zacatky jako pate kolo u vozu az k velkemu kapovi na prelomu 90. let v Rio de Janeiro. Cela rekonstrukce jeho vice nez zajimaveho zivota je podtrzena verne zachycenou atmosferou a stylem tehdejsi doby. Shanejte kde muzete. 90% ()

ujo_chmel 

všechny recenze uživatele

Film o chlapcovi z Ria, ktorý začne dealovat s kokainom aby ho mohol šnupať ešte viac. Postupne sa stane jedným z najvačších vývozcov kokainu v Brazílii. Sme svedkami množstva dojemných situácii, ktoré sa mu stanú aj potom ako ho chytí polícia. Vo filme strašne rýchlo melú portugalštinou a naozaj som mal problémy stíhať čítať titulky a zároveň sledovať obraz. Je to viac-menej priemerné pozeranie, nič nové pod slnkom. ()

Reklama

Reklama