foto

Cleo Pires

  • nar. 2.10.1982 (38 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 O Amor Dá Voltas
2019 Legalidade
2016 Mais Forte que o Mundo - A História de José Aldo
2014 Rio, Eu Te Amo
2013 O Tempo e o Vento
2011 Qualquer Gato Vira-Lata
2009 Lula, o Filho do Brasil
2008 Meu Nome Não é Johnny
2003 Benjamim

TV seriály

2016 Supermax (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
Salve Jorge (TV seriál)
2009 Caminho das Índias (TV seriál)
2008 Ciranda de Pedra (TV seriál)
2006 Cobras & Lagartos (TV seriál)
2005 América (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky