Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor – mladý sovětský důstojník – se dostane do úplně prvního bombového útoku na západní hranici SSSR. Je těžce zraněn a spolu s přáteli jej zajmou fašisté. Netuší, jak daleko se nachází fronta ani kde jsou sovětské jednotky, ale ani přesto se nevzdají. Victor a jeho přátelé připraví útěk a s nepřítelem bojují, co jim síly stačí. To je nicméně jen začátek jejich cesty za svým vítězstvím. Avšak pouze jeden z nich přežije … (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Výborný film tak jak bývá u ruských válčných filmů zvykem. Žádní neprůstřelní metrosteroidi a hormonální kreatury, ale realné postavy i děj.  Ruští filamři na rozdíl od prolhaných propagandistů zpoza velké kaluže se tu nebojí ukázat i zlo tehdejší komunistické strany  a jak se díky tomu často vojáci ocitali v těžkých situacích. Pokud tu někdo žvaní o ruském nacionalizmu pak at se podívá jaký je český přizdisráčizmus a do jaké prdele tuhle zemi dovedl.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Cyberdyne

Cyberdyne (hodnocení, recenze)

Tak tohle bylo opravdu směšné. Čekal jsem, že se každou chvilku objeví magoři ze Sedmé roty. Velmi naivní a sovětsky (rusky) ubohé. K pláči i smíchu zároveň.

gila

gila (hodnocení, recenze)

tento film jakoby ze sebe nedokázal setřást komunistické manýry ruského filmu

Reklama

Reklama