Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

n3uro 

všechny recenze uživatele

Od začátku do hlavního přelíčení jedno velký klišé a dost rychle za sebou slepený. Od procesu to začalo být zajímavé, snad až do části kdy scénáristi zmáčkli forward a v rychlosti nám ukázali zatčení záporáka a klasický happy end. Za ten poslední zvrat (kterej sem mohl čekat a tak nějak mi už v 2/5 filmu něco napovídalo, že by scénář mohl být hlubší) dávám třetí hvězdu, ale po pravdě se jedná o dost špatně natočenej film. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat,že spoustu filmů P.Hyamse(tady dost nenáviděnýho)mám rád.Ale po pro mě skvělym filmu Konec světa to s jeho kariérou jde z kopce.Dva děsný filmy a jeden pro tv,dost mizerná bilance.Tady ten film je takovej pomalu se rozjíždějící thriller,trochu staromódní,ale po hodině se to rozjede,a je to i docela zábavný.Jen ten Metcalf,to je děs.A posledních pět minut je i zbytečně nastavovaná kaše.Myslim že 60% je tak akorát. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ale zábavný a příjemně staromódní thriller, jehož zápletka ovšem slibuje mnohem lepší film, než jakého se divákovi nakonec dostane. Pokud tedy člověk nemá příliš vysoká očekávání, může se docela dobře pobavit a vychutnat si Douglase, který jedním gestem s klidem přehraje všechny herce, kteří se s ním na plátně objeví. V kině by měl člověk asi mnohem vyšší nároky, ale v telce tenhle film s přehledem pobaví. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Boze moj, comu sa to ten Michael v poslednej dobe upisuje? Ved tento film nie je nic viac a nic menej ako otrasny TV film, s otrasnymi hereckymi vykonmi, otrepanou zapletkou, ktoru sme videli uz stokrat a ovela lepsie natocenu a hlavne, clovek vytusil uz asi po 20tich minutach, ako to cele dopadne. Ach Michael, ako hlboko si klesol, ze si skoncil vo filme Petera Hyamsa vedla 4-totriedneho herca Jesse Metcalfa? ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Peter Hyams se tady snažil o něco podobného jako v Soudcově noci. Myslím, že právě kvůli tomuto faktu přijal Michael Douglas roli zkorumpovaného státního návladního, jinak nevím, proč by se zahazoval filmem s mizerným televizním vizuálem, špatnými herci (Metcalfe je opravdu tragéd) a zápletkou, u které každý průměrný divák ví, jak dopadne. Je pravda, že kdyby se scénáře a režie ujal někdo z áčkové produkce (a vyměnil Metcalfa - třeba takový JG Lewitt by mi tu seděl), mohl by z toho být skutečně dobrý thriller. Takto ale ne. PS. Když se koukám, co všechno Hyams natočil, potvrzuji, že je to opravdu tragéd. Viděl jsem 7 jeho filmů a žádný se mi nelíbil včetně červeného Kozoroha1. Ze všech jeho filmů dýchá podprůměrné vedení režie i velmi slabé scénáře. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama