Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

brutale odpad!

všechny recenze uživatele

Tento zblitok splní naozaj svoj "účel", keď sa zavŕta do mysli násťročnej devy, ktorá sa práve hľadá... ešte by to chcelo spraviť podobnú snímku s fetom, popr. kobminovať... Dosť o obsahu, ešte si to pýta spetchovať formu. Kto sa díval do kamery? Film prepchatý sexom, ale žiadna scéna som mnou ani nepohla, brutálne nemastné, neslané, so scenárom od "majstra perfekta", ktorý aspoň keď promiskuitnosť považuje za bežnú normálnu vec, slovo kondóm by mal spomenúť skôr ako po polovici filmu... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nudné drama, kde už název filmu vystihuje celý děj. Ano, je to o nymfomance, (kdo by náhodou nevěděl jedná se o permanentně nadrženou ženu) která není schopná žít normální sexuální život s jedním partnerem a tudíž se "doráží", kde se dá. Příběh je chabej, jak poprsí hlavní hrdinky (čímž se nechci nikoho dotknout, jen se prostě nejedná o nic velkého ani zázračného), herecké výkony jsou na úrovni telenovely a ani sexuální nadšenci si film neužijí, jelikož i když je zde dost sexuálních scén jsou natočeny hodně decentně a ve většině případů jsou odbyté za pár sekund. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v srdceryvné drama, které očím diváka předhodí syrovost a útrapy života ženy, která je už od přírody trochu dost hodně veselejší v rozkroku. Abych ale nezlehčoval mou hlubokou myšlenku a postřehy hloupými připomínkami, jelikož jsem místním expertem na louskání ořechů v nulové gravitaci, musím se pozastavit nad skutečností, že film mi ze slibovaného přinesl pouze nahotu a pár pseudo mouder. Dle mého názoru se o čistokrevnou nymfomanku ani tak nejednalo, nebo nebyla představena divákům tak, jak jsem čekal. Poslední možnost je ta, že nymfomanka je každá druhá dívka, hodnocena jako hezká či krásná s alespoň trochu normálním libidem. Nevšiml jsem si ničeho, co by nějak zásadně devastovalo život hlavní hrdinky, krom jejího výběru životního partnera, který byl očividně hysterický zamindrákovaný žárlivec. Zamilovat se do něj však dokázala a jak někteří místní panicové jistě dobře znají, i sušit hubu nějaký ten čas vydržela. Představoval jsem si zcela jiný scénář, ve kterém bude obětí svého chtíče, lapena jako srna v reflektorech. Otrokem své vášně a těla, nemoha si sama pomoci. Skutečně ubíjející, neúmyslně krutě sobecká, likvidující své okolí a vztahy, pouze podřízena svému klínu. Ve výsledku je to ale jen příběh promiskuitní slečny, která se v životě malinko hledá. A že má ráda sex není vlastně ani tak na škodu. Co víc, v dnešní době docela normální. Takto mohu pochválit jen spanilé tělo hlavní herečky, kterého si divák užije skutečně dostatečně a v detailech častokrát nevídaných na díla tohoto formátu. Tedy za vidění určitě stojí, ale není dobré v něm hledat hloubku a myšlenku. Je to jen slabý obrys skutečnosti, načrtnutý uhlem na papíře. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že ta cesta k poznání je v tomhle případě celkem pěkně zdlouhavá, protože kdyby tomu tak nebylo a kdyby to bylo kratší, případně dobrodružnější v tom, co je zobrazováno, zaujalo by mě to ještě víc. Ale líbilo se mi to finální pochopení a smíření, tohle mi zde fungovalo, stejně jako úsměvná bonusová scéna. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Denník nymfomanky mi príde ako taký celkom netypický erotický film. Je to zaujímavý pohľad do života plného sexu a sklamania z lásky. Niekedy sexuálnymi scénami pobaví, niekedy pobúri. Každý takýto kontroverzní, poburujúci film otvára dvere ďalším a rozťahuje (hranice), ktoré inšpirujú filmárov, preto je dobré, že takéto filmy vznikajú. Oproti novším dielam Nymfomaniek z roku 2013 sa jedná o lepšie a zaujímavejšie zpracovanie filmu. Navyše Belén Fabra je veľmi okúzľujúca a sexy. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama