Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká černá komedie režiséra Michaela A. Nicklese vypráví o patnáctiletém Michaelu Peckovi (Keir Gilchrist)), který to nemá ve škole vůbec lehké. Jeho učitelé ho považují za idiota, spolužáci se mu posmívají, a doma to není o moc lepší, protože rodiče (Marcia Crossová a Adam Arkin) ho nutí dělat to, co nechce. Možná by to ale mohla změnit první láska - Emily ovšem budí pozornost na každém kroku, a pokud chce tenhle outsider získat její srdce, bude muset vymyslet něco velkolepého. Třeba vědecký projekt, jímž ohromí celé své okolí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Život je děvka a pak umřeš. Dosti překvapivé dramedy, které jde tak trochu proti klasickému stylu rodinných filmů a zesměšňuje americké moralizování. Bude to i tím, že zde hodně zasahuje už spíše teen komedie a sprosťáren je na rodinný film poněkud hodně. Bohužel dětinsky trapné vtípky se uplně nevytratily, a tak film bojuje na pomezí žánrů. Z obou stran ne zrovna úspěšně. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Vubec jsem nevěděl co mám od tohohle filmu čekat, bže jsem o něm nikdy neslyšel. A nakonec jsem mile překvapenej. Aby bylo jasno, ona to není žádná pecka, jen průměrnej film o středoškolákovi, jeho kamarádech a rodičích. Ti jsou mimochodem dobře praštění. Ale film rozhodně není blbej (což většinou teenagerský komedie bývaj) a má velice příjemnou atmosféru. Ňákým záhadným způsobem mi tenhle film prostě sedl. ()

Reklama

studo 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že ak chceme vypnúť a pozrieť si nenútený film pri ktorom sa budeme baviť a nemusia to byť len poletujúci roboti či piráti. Od takých teen klasík ako 10 Things I Hate About You, pre mňa už aj Adventureland alebo American Pie to má síce ešte ďaleko, no stopáž ubieha veľmi rýchlo a Peckovi fandíte už od prvých minút. +1 za neokukanú čajku Emily ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Je příjemné sledovat snažení Michaeala Pecka, jak se vymanit z područí svých rodičů, jak se začlenit do školního kolektivu, jak získat přízeň krásné, starší školní krasavice Emily, ale bohužel chybí mi zde nějaká přidaná hodnota. To je scéna, kterou bych si zapamatoval a až příště uvidím v tv programu Prostě Peck si tak vzpomněl, tohle chci vidět ještě jednou... ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Opět jedna s těch ulítlých komedii, o které, až jí za nějaký ten pátek pustí v TV, řeknete, to už jsem asi viděl. Žádný zázrak, ale ani úplná hloupost. Tak něco mezi tím. Keir Gilchrist roli zahrál bravurně a mít jeho rodiče, tak volím dobrovolně internát na druhé straně zeměkoule! Další jednokuk a nic víc. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama