Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bylo mi padesát. To neznamená, že neexistuju. Dcera opustila hnízdo, manžel je v hospodě raději než doma a šéf si ji spletl s kolegyní odcházející do důchodu. Třiapadesátiletá Alena se ovšem nechce smířit s rolí neviditelné a nepotřebné. Hodiny společenského tance se stanou překvapivou lekcí pro šéfa, Alenino manželství i pro ni samotnou. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým Zdena nepodstupovala plastické operácie, naozaj je to slušilo aj v tomto veku. Dnes je to už iná pesnička. Inak ide o pomerne nudný príbeh o tom, ako starec nad hrobom dostane druhú ruju. Koniec bol ale uspokojivý. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Já jsem z tohoto dílu absolutně nadšená. Mimochodem, za 9 let budu ve věku hlavní hrdinky. I po letech manželství se může ženě stát, že objeví nový smysl života. A často, k nevoli jejího manžela, je tento smysl života nový muž. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je s podivem, že některé díly Soukromých pastí jsou tak skvělé, až dechberoucí, a pak přijde Ukradená spermie nebo nejnověji Smím prosit o lásku? Neříkám, stát se to v reálném životě, je to určitě pro člověka nepříjemné, ale udělat z toho díl pro tento cyklus není dobrý. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný díl Soukromých pastí a s pěkným koncem. Bála jsem se, jak to nakonec zprasí, ale nestalo se. Zdena Studenková hraje zklamanou ženu skvěle a Vladimír Kratina je jako obstarožní proutník z posledních sil taky dobrý. Líbil se mi i pan starosta, hlavně když tančil se smetákem. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama