foto

Ela Lehotská

  • nar. 1973
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Momo (studentský film)
2011 Malý okruh pozornosti (studentský film)
Nevinní (TV seriál)
2010 Pažoutovi (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2008 František je děvkař
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Paní z Izieu (TV film)
2006 Puritptýz (studentský film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1989 Nežiadúci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky