foto

Ela Lehotská

  • nar. 1973
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Děti
2013 Rodina (studentský film)
2012 Momo (studentský film)
2011 Malý okruh pozornosti (studentský film)
Meruňkový ostrov
Nevinní (TV seriál)
2010 Pažoutovi (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2008 František je děvkař
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Paní z Izieu (TV film)
2006 Puritptýz (studentský film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1989 Nežiadúci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace