Super zvířátka (TV seriál)

Wonder Pets, The

Animovaný / Rodinný

USA, 2006, 22 min

John Canemaker

Je to srandovní seriálek ale spíše pro menší diváky.(11.5.2010)

Wonder Pets teda môžem. Animácia a spracovanie v štýle Angely Anacondy sa tu podľa môjho názoru skutočne hodí. Aj keď koncept každej epizódy je prakticky totožný zatiaľ ma neomrzel. Zlaté zvieratká, veselé pesničky s naozaj kvalitnými textami, fór so zelerom, milá zápletka so zachraňovaním flóry či fauny k tomu dopomáha. Taktiež sa mi páči tématické vydekorovanie triedy, variabilita a prepracovanosť prostredia kam Wonder Pets letia, či už je to NY, Grécko, Oklahoma, bambusový les v Číne alebo nejaká rozprávková knižka (áno, WP dokážu vchádzať do kníh :P). Osobne mi vždy tak trochu nepostačovalo, že zvieratá na zachránenie mali vždy dosť banálne problémy typu: myš spadla do saxofónu, skunk sa zasekol v tŕňovom kríku alebo šteniatko je samo doma a nedokáže sa dostať von a vykonať potrebu. Vždy som chcel WP doviesť do novej úrovne ako napríklad: WP zničia rybársku loď, ktorá loví húfy sardiniek, zachránia laboratórnu krysu pred infikovaním nového smrtiaceho vírusu vedcami, zneškodnia pytliakov čo stopujú v Himalájach rodinku bielych leopardov kôli kožušine, zachránia psa pred zjedením v Juhovýchodnej Ázii alebo ovečku pred zoofilom atď.(3.8.2011)

Niesom síce na takéto seriály pre predškolákov, ale keď sa zobudím veľmi skoro ráno, neviem už zaspať a tak tieto seriály občas pozerám a samozrejme, nič extra od nich nečakám, ale ani ma neodpudzujú, aj keď sú totálne trápne. Wonder Pets je však jeden z najzaujímavejších a najchytľavejších seriálov pre juniorov a to vďaka roztomilým zvieratkám, animácii a chytľavým pesničkám. Inak to ohodnotiť neviem, keďže príbeh je "klasický" a ničím nezaujímavý. Ale uvedené klady sú na 4*.(7.12.2011)