Dědictví strachu (TV film)

Legacy of Fear

Vrahovo dedičstvo

Akční / Drama / Thriller

USA, 2006, 90 min

Don Terry

fuj, ten začátek byl fakt hroznej :-/ popravdě nechápu ale proč se fotr zabil...to neměl pro co žít?(23.1.2011)

• LiVentura

O něco se to snaží, evidentně, ale je to "B", suché a bez výrazné myšlenky.(23.1.2011)

Průměrný a béčkový, ovšem docela dobře zvládnutý thriller, slabé 3*.(27.10.2009)

• blues

prekvapivy vrah, ale jinak slabe, mnohokrát viděné...(5.9.2008)

Průměrnej a rutinní thriller, na kterej se dalo koukat. Ovšem nesmí se od toho čekat víc, než televizní průměr. Závěr byl trochu překotnej a nedotaženej.(28.10.2009)

Tento žánr vůbec nevyhledávám, sám se divím, že jsem u něj vydržel do třetí hodiny ranní. Už jen toto samotné je úspěch... Slušně budované napětí je ovšem na konci skaleno neslaným, nemastným koncem, který byl odfláknutý a já byl vyloženě zklamaný, protože jsem si myslel, že odhalení a vyústění příběhu bude sofistikovanější. Takhle se jen potrvdí, že jste sledovali béčkový film, který bude okamžitě zapomenut v propadlišti dějin. Při závěřečných titulcích jsem si v duchu nadával, proč jsem nešel raději o hodinu a půl dříve spát....(14.8.2011)

• alambert

*SPOILER!* No, abych řekl pravdu, tenhle film mě nijak zvlášť nezaujal. Líbil se mi začátek, rok 1977. Ale potom film dost ztrácel tempo. Že nové vraždy má na svědomí syn původního vraha, bylo taky jasné skoro od začátku (přesněji od chvíle, kdy našli předměty, které původní vrah ukradl), ale že je to zrovna coroner, by mě nenapadlo. Možná proto, že je to dost nesmysl, aby v podstatě policista už od mala čekal na svoji sérii vražd, no.... *KONEC SPOILERU!* Ve filmu je pár věcí, které mi vadily. Např. si kladu otázku: Skutečně je na světě takový idiot, který by šel sám do lesa, po tmě, když ví, že vrah, který se tam na 99% vyskytuje, má zbraň? I kdyby ta policistka měla samopal, neměla by šanci, pokud by ji vrah chtěl zastřelit. Jedna rána zpoza stromu, hotovo. To je snad až chyba scénáristy. No potom detaily jako jóga v kostele, to už je docela dost mimo, představa karimatek okolo oltáře je skutečně úsměvná...No detaily nejsou důežité, důležitá je ta správná atmosféra a ta mi prostě scházela.(24.11.2009)

• pursulus

Neba.(8.2.2011)

Vynikajuci filmik s troskou absurdity ako sa patri :-)(5.9.2008)

• Pitryx

ptákovsky postavený příběh, omletý už po sté, slabé výkony, ději chybí švih a konec je k uzoufaní slabý.(27.10.2009)

• cachanell

Naprosto jednoduchý film. Vypráví jen příběh, nic jiného nedává. Vlastně ani pořádný příběh, protože hned po 15 minutách víte, co bude dál a jak to skončí. Moc nedoporučuji... lépe je strávit hodinu koukáním na něco lepšího.(24.2.2011)