Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je legendární !!! Moc dobře si vzpomínám, když jsme synovi pořídili dětské kanály na kabelovce a tohle byla první a tuším, že nejsilnější rána do hlavy, jakou jsem tehdy dostal! Na druhou stranu kluk (tehdy 4-letý) to viděl naprosto odlišně a musím uznat, že pro ty nejmenší děti to bylo něco nepřekonatelného. Tohle nepřeválcuje ani tvorba současného Disney Channelu... To jednoduše nejde !!! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Počkat, 176. nejhorší seriál? To myslíte vážně? Vždyť je to proboha pro malé děti a podle mě to má naprosto všechno, co by správný dětský pořad měl mít. Je to ukrutně barevné, zpívají se tam veselé písničky a má to ultrakladného sportovního hrdinu, který bojuje proti "ne až tak zlému" Robbiemu Rottenovi. Nabádá to děti k pohybu a zdravé výživě, je to poměrně kreativní a myslím, že je to stoprocentně lepší, než kdejací pokemoni, robotí superopice a podobné šílenosti. Dávám poctivé 4. ()

Reklama

OneFreeMan 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsme neuměli docenit Schevingovo umělecké dílo. Sportovat, jíst ovoce a zeleninu nás nebavilo. Chtěli jsme pít coca colu, žrát sladkosti, fast food, a dělat si z lazy townu srandu. Proto jsem vždy fandil Robbiemu. O to lepší je to podívaná v dospělosti u pořádnýho bonga. Ale jako musim říct že ty náměty celkem vpohodě a i tenkrát se tomu člověk docela zasmál (když zrovna čekal na to než budou dávat "Totally Spies, Špionky", nebo něco podobnýho. Ach jo, Jetix navždy <3. ()

Dark_Hark 

všechny recenze uživatele

Serial Lazytown bolo moje detstvo. Aj naštve, že tu človek musí čítať recenzie že to je odpad, prefarbene a podobne. Ľudia preboha myslite na to, že to je pre deti a nie pre starých ľudí. Doteraz mam všetky CD tohto seriálu. Bol som jeho veľký fanúšik a pozeral som to ako dieťa každý deň. Takže viem ten seriál oceniť. Úprimne som sa vždy nasmial tomu, ako sa Robbie Rotten snažil vždy dostihnuť Sportacusa a vždy som sa nad tým zasmial. Sadla vždy do toho hudba a to prevedenie. Bolo tam vidieť veľa vlastnosti. Napríklad Stingy - sebec a dalo mi to aj dosť do života a spĺňa to tu edukativitu rozvoja dieťaťa. Ja by som to svojím deťom pustil rozhodne. A nezaslúži si to byť 155. najhorším seriálom. Videl som aj horšie. Tento seriál ma rozhodne 5* ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Když sem to poprvé viděl, tak sem se lekl, že mám na televizi proštelované barvy. Ale ne. On je ten seriál opravdu tak barevný...a taky neskutečně hloupý a divný. Přijde mi to jakoby to nebylo směřované na děti ale na pedofily a homosexuály. První skupinu bude zajímat dětinský vzhled Julianny Rose Mauriello a tu druhou vysportované tělo s debilním knírkem Magnuse Schevinga, který bůhvíproč pořád skáče jako dementní opice, aby tím ukázal jaký je sportovec. Myslel sem si, že níž než Teletubbies se nedá zajít. Ale ono to jde. A jímá mě hrůza co se stane, až se klesne i pod úroveň tohohle pořadu ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)

Reklama

Reklama