Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

KHkomiks odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak odporného a nechutně zvráceného jsem si nedokázal ani představit v mé nejzvrácenější fantazii. No myslím, že by se z toho i Disney poblil. Radši bych sledoval Německé fekalporno o sněhurce a sedmi kolících než sledoval tuhle topořivou úchylárnu pro pedofilní nekrofily. Myslím, že Saló 120 dní Sodomy a Gomory by člověka poznamenalo míň. ()

Brinkley odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl, neuvěří. Na LazyTown jsem narazila náhodou a celých 10 minut nevěřícně zírala, možná i s otevřenou pusou. Už vidím děti, jak se po shlédnutí této psychedelické trapárny vrhnou na sport a začnou chroupat mrkev (což asi bylo hlavním cílem tvůrců). Já měla naopak chuť vrhnout se na obrazovku a rozmlátit ji. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Počkat, 176. nejhorší seriál? To myslíte vážně? Vždyť je to proboha pro malé děti a podle mě to má naprosto všechno, co by správný dětský pořad měl mít. Je to ukrutně barevné, zpívají se tam veselé písničky a má to ultrakladného sportovního hrdinu, který bojuje proti "ne až tak zlému" Robbiemu Rottenovi. Nabádá to děti k pohybu a zdravé výživě, je to poměrně kreativní a myslím, že je to stoprocentně lepší, než kdejací pokemoni, robotí superopice a podobné šílenosti. Dávám poctivé 4. ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Ono je to tak debilní, až je to dokonalé. Uber cool Scheving metající salta kudy chodí či nehorázně přehrávající Robbie Rotten. Na tohle se dá dívat, když má člověk náladu na pořádnou stupiditu - a přitom je to tak krásné. Vesele barevné s perfektním soundtrackem (alespoň co se týče originálního znění). Pro děti to musí být bezva ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Pokud to hodnotím jako seriál pro děti, musím dát lepší hodnocení. Proč má tak málo procent, nechápu. Je to ideálně barevné, epizody krátké (děti u toho i vydrží), vtip se tam najde taky, chytlavé písničky (myslím pro děti :)), a hlavně to má i tu myšlenku, aby dětičky něco dělaly a neválely se celý den u tv nebo pc. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)
  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)

Reklama

Reklama