Reklama

Reklama

Roland Sallinger je policista z L.A., který poté, co ho postřelil a málem zabil jeho zkorumpovaný partner, byl nucen odejít ze zdravotních důvodů do důchodu. Po uzdravení ho starý přítel Connor Wells (Steph DuVall) najme jako bodyguarda pro jeho dceru Nikitu (Liezl Carstens). Roland tedy odjede do San Antonia v Texasu. Connor je bohatý podnikatel, kdysi byl také policistou a Rolandovým kolegou. Když Roland odvede Nikitu do nočního klubu, kde se má setkat se svým přítelem Masonem, všimne si podezřelého muže. Věci se seběhnou tak, že Mason Nikitu zavede do léčky a unesou ji. Roland sice několik únosců zabije, ale Nikita je i tak pryč. Dá se do jejich pronásledování, aby Connorovu dceru zachránil a ochránil. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (126)

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Že vraj akčný film! Na to aby sa nejaký film dal označiť ako akčný, musí obsahovať aj nejakú akciu. Toto je ten najhorší kúsok aj na pomery Seagala po roku 2000. Majster Aikido tučibomba prvých 20 minút iba sedí a leží, potom sa, zrejme na naliehanie produkcie aj postaví ( s viditeľným odporom ) a raz sa mi zazdalo že dokonca zdvihol ruku. Občas niekto vystrelí, každý kto sa odváži na Seagala skončí v sekunde na zemi aj keď ten neurobí takmer nijaký, voľným okom zachytiteľný pohyb a inak sa furt len kecá, riešia sa rodinné problémy a vôbec. Seagal už pôsobí len smiešne, nech ide do dôchodku alebo prestane žrať hamburgery! Je tu aj sekvencia v ktorej trénuje vrhanie nožov a jej dramatickosť spočíva v tom, že na prvýkrát sa netrafí a na druhý už hej, PARÁDA!!!! Taktiež nechápem ako tu ľudia môžu dávať tomuto akože-akčnému oseru také vysoké hodnotenia, fakt mi spadla sánka, očakával som že to tu bude samý odpad a naopak sa šokovane dozvedám že je to vraj celkom slušný film. Teda HOVNO!!! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Vůbec nevím za co jsem dal ty původní 2* Možná mi to přišlo profesionálně zpracované, což o to on Waxman není úplný fušer a jakýsi punc profesionality jeho filmy mají, ale jsou strašně nudné a bezkrevné, úplně bez života. Možná bych se měl na to znova sjíždění Segalovek vysrat, protože budu muset jít za chvíli do mínusu (u těch původně odpadových) objevuji totiž, že někdy po tom roce 2005 už Stevo točí jenom dvě kategorie filmů, buďto filmy nacpané akcí které jsou ovšem na naprosto amatérské úrovni a to nikoliv tím zábavným způsobem, ale tím, že jsou regulérně nekoukatelné a nebo profesionálně odvedenou nudu a Hlídač je ten druhý případ no a já pozoruji, že za 5 let se Waxman nikam neposunul a točí furt to samý, což není pro Stevena dobrý pokud se chce ještě někdy vyhrabat z té bažiny do které zabřednul, ale on už patrně nechce...15% ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Scénář je krásnou ukázkou debility-uboze slepené slova, bez souvislosti a logiky, bez špetky invence, či čehokoliv něčeho. Režie je cool-Waxman často zezačátku používá detail na cokoliv, od injekční stříkačky po kolečko vrzající kryplkáry. Ale jakmile přijde na budování napětí, či režii akčních scén je upocenej jak cikán při spintu s flaškou Jacka Danielse pod kapucou z Tesca s ochrankou za prdelí. No a co herci? Nalijme si čistého vína, v Segalovkách nikdy nešlo o charakterní herectví-co by tam taky hráli, že? Segal je sice už dědek, ale stále má onu auru bíjce a ikdyž mu v bitkách hodně pomáhá střih, své fanoušky dokáže potěšit. Hlídač je lehce podprůměrným akčním kouskem, co sobotní večer dokáže naplnit a trošku zahnat nudu. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Ochranca s v rámci akčného ochrancu naozaj ochránil a "pohlídal" si kvalitu filmu, ktorá nestúpla na vysokú úroveň, ale zároveň neklesla pod priemer. Steven Seagal má v tomto filme zaujímavú úlohu, príbeh je dobrý a zápletka nieje príliš originálna, ale Seagal tomu istú originalitu a čaro dodáva. Spracovanie filmu ma extra neoslovilo, najmä prostredie kde sa film odohrával. Aj akčné scény sa mi tu páčili. Celkovo dobrý film. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

100% rutinný akčný sajrajt so zostarnutou karikaturistickou figúrkou v popredí...Všetko funguje opäť podľa známych pravidiel, klišé (napr. "všetkci strieľajú jak besný, ale len neohrozený Steven triafa presne":)..Príbeh v podstate nenudiaci, ale obohraný ako 50 ročná platňa..Ale dobrá správa je tá, že sto kilového Seagala niekto prinútil opäť kopať a ukázať nejaké tie chmaty...Kto zatvorí obe oči, tak to dokáže aj dopozerať bez ujmy. Tie ** sú v kontexte predcházajúcej Seagalovej žalostnej produkcie... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • V scéne, kedy Nikita (Liezl Carstens) hádže do seba miešané drinky je oblečená v čiernych šatách. Lenže počas zvracania pri limuzíne ich má už ružové. (johnsnow)
  • Film se natáčel v létě 2009 ve městě Santa Fe v Novém Mexiku v USA. (ssfan)

Reklama

Reklama