Reklama

Reklama

La Comtesse perverse

  • Francie Les Croqueuses (více)

Obsahy(1)

Dekadentní dvojice zhýralých aristokratů (Howard Vernon a Alice Arno) proměnila svůj soukromý ostrov v lidskou honitbu. Vždy stopují svou nahou kořist, chycené maso je pak uvařeno a servírováno jejch nic netušícím hostům, kteří se později sami mají stát dalšími oběťmi této kruté a nelítostné hry. (Karlos80)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nulový příběh, nulová atmosféra a napětí, nulové herecké výkony, i přes absenci všech těchto mnou vyjmenovaných věcí, je to téměř do morku kosti typická Francovina (která ale vcelku dobře dovede diváka občas téměř hypnotizovat), až po okraj prosycena špinavostí a perverzností všeho druhu - nahotou (pěkné ženy s bobrami) a sexem (hard-core). Kořením filmu byla jednoznačně mladičká Lina Romay, poté co zavítala na nádherný tropický ostrov, film od tohoto okamžiku měl alespoň trochu nějaký ten šmrnc. Pár povedených scén (perverzní finále s krásnou nahou Linou Romay, pronásledovanou lesem nahou Alice Arno s lukem a šípy), k tomu místy trocha vzrušení, jinak ale spíše nuda (kupodivu mě nudily i některé sexuální scény, kterých tady bylo na můj vkus až zbytečně moc, které byly zbytečně dlouhé a působily dosti monotónním dojmem), ve své době musel být film podle mě docela pobuřující, a to nejen pro zobrazení explicitní nahoty a sexuálních scén, ale např. i co se týče obsahu. Bohatě by možná stačila vidět kratší verze která má asi 73.minut. Osobně jsem ale shlédl hard-core verzi (96.minut). Na DVD (Mondo Macabro) od roku 2012. Doporučeno hlavně kompletistům a fanouškům režiséra Franca. ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Po celou dobu filmu jsem se nudil a to jsem viděl tu kratší verzi. Dalo mi zabrat abych si četl titulky a neusnul a přesto jsem si jistý, že jsem tak 80% titulků ani nečetl. Nudný a nezáživný film, který má a zároveň postrádá nějakou myšlenku nebo příběh. 10% ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama