Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Globální katastrofa v blízké budoucnotsi přivede vetřelce, kteří ohrozí naší planetu. Crisval, bývalý plukovník, neochotný hrdina musí povstat, aby vedl skupinu pochybných bojovníků. Aby uspěli, musí bojovat s vyspělými soupeři stvořenými z recyklovaných částí zapomenutých strojů. V této válce za přežití lidí musí láska a víra být tou nejsilnější zbraní. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Alojs

Alojs (hodnocení, recenze)

já se spíš divím tomu, že se zde našlo půl druhé stovky odvážlivců, kteří do toho šli. Mě by stačil podezřele známý název v podezřele neznámých rukou a hned bych utíkal. Tyhle parazitárny nesnáším.

FINALFAN

FINALFAN (hodnocení, recenze)

Tak ja nechapem napriklad jedno, Cesi natacaju viac filmov ako mi televiznych novin, v Cechach je "X" fanusikov SCI FI a mena ako NEFF a podobne tam zneju od vychodu na zapad aleze by natocili nejake SCI FI tak to ich nenapadne, tak ze klobuk pred tymito indianmi mam respekt :) 5 hviezd za to ze natocili skor SCI FI ako nasi zapadni susedia :)))

Deimos

Deimos (hodnocení, recenze)

Já vám řeknu co je tohle zač: utrpení a určitě nejhorší film jaký jsem viděl. Problém je, že trvá 110 minut a každá minuta bolí. Jinak souhlasím s komentářem uživatele Johny M. Nejhorší jsou herci. Čeští amatéerší herci mnohdy tak nepřehrávají. A ano na obalu mělo stát nejlepší filipínský film roku, protože je to taky jediný, který se k nám dostane, takže lepší film už být nemůže.

Reklama

Reklama