Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Globální katastrofa v blízké budoucnotsi přivede vetřelce, kteří ohrozí naší planetu. Crisval, bývalý plukovník, neochotný hrdina musí povstat, aby vedl skupinu pochybných bojovníků. Aby uspěli, musí bojovat s vyspělými soupeři stvořenými z recyklovaných částí zapomenutých strojů. V této válce za přežití lidí musí láska a víra být tou nejsilnější zbraní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 0/10 Děj -1/10 Hudba 6/10 Efekty 2/10/// +NE -tenhle film je omyl/// První dojmy po prvních 15ti minutách: Pěkně sux. S Transformers to má společnýho možná tak název. Čeština je hrozná. Tagalština (tak se mluví na Filipínách a v tomto filmu) je ještě horší. Je to mix mezi maďarštinou a nějakým indiánským nářečím. Jak lahodná je oproti tomu mandarijština. O japonštině, činštině nebo korejštině ani nemluvě. Lidi tady žijou jak cigáni (i když první záběry vypadali jak z Terminátora 4). Zpracování s trochou nadsázky působí jak od tvůrců českých krátkometrážních sci-fi snímků. Všude samej bordel, odpadky apd. na to ani nepotřebují složitě hledat lokace. A v neposlední řadě boje působí jako ze seriálu Strážci vesmíru. Po půhodině sledování fakt trpím. Původní ani český dabing se nedá poslouchat, jiný na výběr není. Střelba je shodná se střelbou, kterou zažívám na Airsoftu. Pochválit mohu alespoň slušně znějící hudbu a pěkný kočky. První roboti se objeví po hodině a vypadají jako plechovky od piva...v zápětí se objevil hodnej robot, ten vypadá o něco lépe, podobá se obranému robotu z Metrix: Revolution, taky je ovládán člověkem...po hodině a čtvrt koukám, že tam je něco co vypadá jako Alien a moje deprese stoupá...pak přichází velké finále a jí nevím co říct. Dojde vám to co vám ještě nedošlo:špatná choregrafie, nesmyslné dialogy, přehrávání všech herců, vykrádání jiných filmů. Zítra za něj budu chtít vrátit peníze./// Celkem 12%/// PS: Peníze mi dneska vrátili. ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem dlooouho přemýšlel (a vlastně ještě i teď, při psaní přemýšlím) jak tenhle... tuhle... tohle... ohodnotit. Dobře, z filmařského hledniska je to totálně nehodnotitelné. Tenfilm nemá dobré herce, nemá dobrý děj, nemá kvalitní scénář a už vůbec nemá kvalitní triky. Přesto, když jsem si tento film pustil, zažíval jsem jakési podivné... dalo by se to nazvat až vzrušením. Bylo to tak špatné, že se na to pomalu nedalo dívat, ale přesto jsem nemohl vypnout dvd přehrávač... Už jen za to si to zaslouží těch pět :-D ()

Reklama

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak kvůli tomuhle jsem se pravidelně celý měsíc chodil nedočkavě dívat do trafik. Opravdu jsem se snažil ohodnotit to aspoň jednou * a chtěl jsem jí dát třeba za tu krásnou slepou holku, ale vážně to nejde. Tento film je brak. Na druhou stranu obdivuju Filipínce za snahu o sci-fi megafilm, u nás furt vesnické a hořké komedie, málo kdy se objeví snaha o horor, ale o sci-fi se tu nikdy nikdo nepokusí. 10% ()

Mr.Lordi odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem komu udělal?? Proč jsem si tohle dvd koupil??? V životě jsem neviděl větší kravinu. V první bojové scéně se přihasil golfový vozík s rameny, na jednom se s hlasitým vžžžž točila vidlička na druhém pro změnu lžička a toto odrovnalo příšerku, z níž bylo jednoznačně vidět, že se jedná o člověka ve zmačkané popelnici. Efekty střelby zněly skoro jako airsoft elektrika, ochotnické herecké výkony filmu taky na kráse nepřidaly. Jediná dobrá scéna byla v závěrečném boji, kde jsem se uchechtl při zapojení tanečního bojového umění. Ano vážení a milí, vydal jsem ze sebe veškerou sílu a zhlédl jsem tento film až do konce. Pak jsem přemýšlel jestli dvd půjdu vrátit do trafiky nebo jej použiji jako "originální" pivní tácek. :-( ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Zachraňte planetu, recyklujte. Oproti JFL mi triky přišly až překvapivě dobré (OK, jak které). Přehrávání bylo opravdu úsměvné. Na tupě se tvářící modelky se ale i tak koukalo moc dobře :-) Scény krajin jsou efektní a ve filmu jsou použité pěkné barevné filtry. Tohle určitě nebyl nízkorozpočtový film. Po obsahové stránce je Resiklo neuvěřitelná slátanina. S Transformers nemají až na bitky tyhle kreatury splácané ze šrotu nic společného. Spíš jsem si vzpomněl na Strážce vesmíru :-) [SPOILER] Hlavní záporák je vlastně otec jedné z hrdinek a finální scéna s odhalením a pádem hlavního hrdiny je skoro doslovný přepis té ze Star Wars. No a pak je tu ještě ten výbuch „Hvězdy smrti“, která vypadá jak goa'uldská mateřská loď z Hvězdné brány :-) Hudba při příletu lodi vetřelců (maskovaná v asteroidu!) na začátku filmu vykrádá hned několik motivů ze seriálu. Oni vůbec Balangové připomínají Goa'uldy. Interiéry mateřské lodi jsou podobné, symbionty nahradila infuze krve a našla by se tu spousta dalších „odkazů“ na Hvězdnou bránu. Vetřelce připomíná obrovskej šmejd z vesmíru, se kterým se chrabrý hrdina Crisval utká v mechovi. Vykrádačky Riddicka jsem nezaznamenal, ale autoři se ještě hodně inspirovali Singerovými X-meny (pokusy na lidech a jejich nadpřirozené schopnosti). Pak tu máme nijak nevysvětlené líhně z Matrixu, přelet nad nebohými lidmi mi připomínal Svět zítřka a schéma příběhu připomíná Den nezávislosti. [KONEC SPOILERU] Úplně nejvtipnější je, jak neumětelsky to bylo splácáno dohromady. Ve filmu je spousta WTF okamžiků, který jsem měl problém pobrat, a to už jsem toho myslím viděl opravdu hodně. Třeba ta přestřelka v autech. Skončí, záporáci jsou v… vy víte kde a najednou je tam střih na vnitřek jedoucího auta. Jsou v něm dvě děti, jedno zařve, že nefungují brzdy, auto prorazí betonový okraj mostu, zřítí se a vybuchne. Celé to je naprosto nečekané a vytržené z kontextu. Pak je střih na auto, ke kterému jde hlavní hrdina, přijdou k němu děti, zeptá se jich, jak se dostali z auta, odpoví, že vyskočili, a on na to, že měli štěstí a ani se nad tím nepozastaví. Konec scény. Teď, když jsme zvítězili nad Balangy, opět cítíme ducha Vánoc. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Jednu z hlavních rolí si měla střihnout Angelica Panganiban, ale kvůli nabitému kalendáři odmítla. Nakonec ji nahradila Iya Villania. (Cheeker)
  • Původně měl ve filmu hrát i Angel Locsin. (Cheeker)

Reklama

Reklama