Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Asi už z filmů stylu HSM blbnu, ale tohle se mi líbilo. Pro mě i lepší písničky než v muzikálu a Jonasovi jsou mi rozhodně sympatičtější než Efron a i když Demi Lovato nemá tak pěkný úsměv jako Vanessa mám ji radši už kvůli tomu, že je schopná zpívat s rockovou kulisou. Sice to nebyl rock v pravém slova smyslu, ale co prosimvás chcete od těhle? Nebyl to muzikál, byl to film. Nebylo to originální, ale bylo to chytlavé. Myslím že nepřeháním, a jestli jo tak čtvrtá * je za soundtrack :) ()

Rosaviva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejhorší film, který jsem kdy dokoukala do konce. Ptáte se, jestli je možné aby vás hlavní hrdinka začala štvát během prvních 15 vteřin? Odpověď je jasná. Ano! Demi Lovato se celou dobu zubila jako kdyby jí někdo narval ramínko do pusy, hrůza, přála jsem si jen jedno, aby jí už konečně někdo zabil. Z celého filmu je nejlepší závěrečná písnička This Is Me (ale pouze verze s tim jednim Jonasem). Naprostý odpad! ()

Reklama

Ká$aM.D 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl tento film hodnotit jen podle kvality, tak bych byl velmi nespravedlivý a to by si tvůrci určitě nezasloužili. Tenhle film nebyl natáčen s tím, aby dostal Oskara nebo jiné ocenění, ale měl být milý, romantický, zábavný, napínavý a to se mu do detailu povedlo. Možná, kdybych se na tento film koukal v jiné době a nikdy nebyl na žádném hudebním táboře, tak by bylo hodnocení nižší, ale protože tento film dokázal naprosto vyjádřit atmosféru jak to na takovém táboře chodí se vším všudy, tak si zaslouží 5* a moc rád se na něj znova podívám, protože mi připomene ty nádherné chvíle strávené na hudebním táboře. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Ještě před uzavřením hudební trilogie High School Musical Disney přišel s novou sérií, která se sice trilogie nedočkala, ale vystačila si na dva filmy. Oproti ale již zmiňovanému High School Musical tohle není muzikál, ale čistě hudební a tím pádem je zde i písniček výrazně méně, což mi sedlo. Tím se dostává prostor pro nějaký děj, který není nijak mistrovský a nejspíš ani ne dobrý, ale jako šlo to. Prostředí tábora bylo pěkné a jako myšlenka filmu být sama sebou a nedělat něco jen před někým, abychom zapadli do skupiny je celkem fajn. Na konci se i dočkáme pár písniček. Za mě průměrný film, který bych doporučil jen fanouškům takových Disney záležitostí. Chtěl jsem říct fanouškům muzikálů, ale muzikál to vlastně ani tak není a písniček je zde jen pár. 5/10 ()

Tereza666 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se tady ohání kecama typu "Kdo má rád hudbu, nechápu proč dává odpad!" .. Jak se tohle může považovat za hudbu? Copak nemáte vážení žádný respekt k hudbě? Banda romazlenejch fracků, kteří do mikrofonu odporně kňourají, vrchol všeho hnusu je Lovato s obrovským předkusem, vypadající jako by vás chtěla sežrat. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Premiéru filmu sledovalo 8.9 milióna divákov, čo je druhý najsledovanejší Disney Channel Original Movie hneď za High School Musical 2. (Tolf)
  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama