Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Krissty 

všechny recenze uživatele

"Stačilo mi 7 minut, abych tohle hodil do odpadu."... Já tenhle film viděla asi stokrát a nechápu, jak někdo může hodit do odpadu něco, co vlastně nikdy neviděl (ale samozřejmě se nechci nikoho dotknout osobně).. Je to vtipné, je to milé a je tam spousta hudby.. Hudební filmy prostě můžu téměř v jakékoliv formě. Herecké obsazení je navíc velmi příjemné.. Demi Lovato i Joe Jonas jsou vynikající (jejich závěrečný duet nemá jedinou chybičku!), ale největší hvězdou filmu je pro mě přecejen Nick a jeho sólo!!! :) Kdykoliv se na Camp Rock kouknu znovu a znovu.. Super film! :) ()

Tereza666 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se tady ohání kecama typu "Kdo má rád hudbu, nechápu proč dává odpad!" .. Jak se tohle může považovat za hudbu? Copak nemáte vážení žádný respekt k hudbě? Banda romazlenejch fracků, kteří do mikrofonu odporně kňourají, vrchol všeho hnusu je Lovato s obrovským předkusem, vypadající jako by vás chtěla sežrat. ()

Reklama

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som nevidel také sprzneie slova Rock. Ak si pán Diamond myslí že cukroví modeli Jonas brothers spravia z tejto sra*ky SCHOOL OF ROCK 2 tak sa mýli. O komerčnom úspechu napriek tomu nepochybujem, veď zámorská mládež doslova hlce čokoľvek čo zaváňa kombináciou hudba+deti, napokon po Disney chartbreakeroch typu HIGH SCHOOL MUSICAL a HANNAH MONTANA treba rýchlo dojiť kravu kým sa toho deti neprejedia. ()

renegrido 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sledují dnešní teenageři? Podle mě jde o typický teenagerovský příběh zabalený do trošku jiného obalu (rockový tábor, kde btw zazněla snad jen jedna rocková písnička, jinak jsem celou dobu slyšela jen pop). Objevují se zde všechny prvky novodobých amerických komedií - zazobaná blonďatá mrcha, kluk, po kterém jedou snad všechny holky, které se ve filmu objeví, a nepříliš bohatá slečna, která se snaží dostat do přízně bloncce, ale ta ji nakonec odkopne, v závěru samozřejmě Popelka skončí v náručí svého prince a bloncka se jako zázrakem napraví a omlouvá, všichni je přijmou mezi sebe a natočí společně desku, konec... Ale dívat se na to dalo. ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Eh, říkáte rock ? Tohle je boží utrpení! Producenti Walt Disney nemaj ponětí co je to rock!! Tenhla slaďoučká popová reklama na Jonas Brothers je ovšem vrchol jejich muzikálové produkce, doufám že bude mít minimálně 3 díly ( a ten třetí půjde i do kin) - po letité propagandě a vymívání mozků malých holek. Rock to je životní postoj - styl, jsou to názory člověka, to, čím člověk žije a tahle zvrhlost s tím nemá nic společného. Ukázkovým příkladem rockové táboru je ten, který naleznete v jednom díle Simpsnů - s legendama jako jsou Lenny Kravitz, The Rolling Stones apod. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Premiéru filmu sledovalo 8.9 milióna divákov, čo je druhý najsledovanejší Disney Channel Original Movie hneď za High School Musical 2. (Tolf)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama