Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

carly 

všechny recenze uživatele

bolo to celkom vtipné. a to je asi tak všetko pozitívne, čo o tejto 90 minútovej reklame na Jonas Brothers môžem povedať. má to byť muzikál, a tak sa dejom zaoberať nebudem. muzikál nepotrebuje mať do detailu prepracovaný dej, ak má super hudbu. a tie decká naozaj vedia spievať. ale tie songy sú nudné a ani jeden netúžim počuť znovu. a hlavne sú do filmu natlačené dosť nasilu. k hercom - Jonas Bros ma silne iritujú, aj keď Kevin by sa ako komediálny herec celkom uplatnil. hlavná hrdinka sa v kuse cerí na celé kolo a po pol hodine to začne byť dosť iritujúce. no a hlavná antagonistka sa snažila až príliš. takže ste ju nemohli s radosťou nenávidieť až do jej trpkého konca, ale ani odceniť jej záverečnú premenu. a čo sa týka romantickej linky, tá mimo toho, že bola v podstate non-existent, tak jej v prvom rade chýbala chémia medzi hlavnými predstaviteľmi. ja som jednoducho nepochopila, prečo by jeden o druhého mali prejaviť záujem z iného dôvodu, než že on je hviezda a jemu sa páčila jej pieseň. takže nakoniec jediní pozerateľní tam boli Uncle Brown a mamička hlavnej hrdinky. a to je trochu málo aj na Disney movie made for teens. aj keď Joe Jonas sa tam objavil bez košele. ale že by to úroveň tomuto pokusu nejak extrémne zvýšilo, sa povedať nedá. ()

zbysik 

všechny recenze uživatele

Napomádovanej, napudrovanej, ve světle se lesknoucí teploušek společně s nevděčnou "slečinkou" stydící se za svoji obětující se maminku nám v tomto filmu pějí laciné písně a my jako diváci se bavíme jen a jen tím, jaká trapárnička přijde příště aneb dnešní zábava pro třináctileté slečny. No uznávám, že svým rokem narození (1987) už tak trochu patřím do starého železa, tak tuto svoji neobjektivitu plně neprojevím v celkovém hodnocení. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi ani trochu, jak velkou mírou tento snímek kopíruje veškeré teen komedie(ať hudební či ryze komediální). Účast dosti průměrné kapely Jonas Brothers spolu s Demi Lovato, která se svým chatrným sebevědomím a velmi špatným "hereckým umem" působí, že se snaží vytvořit velký nálak na diváka. Hudební tábor se dá natočit lépe. Dokonce bych se i raději podívala na příběhy z hudebního tábora, které se tradují v Prcičkách. Toto je totiž naprostá cípovina. ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Eh, říkáte rock ? Tohle je boží utrpení! Producenti Walt Disney nemaj ponětí co je to rock!! Tenhla slaďoučká popová reklama na Jonas Brothers je ovšem vrchol jejich muzikálové produkce, doufám že bude mít minimálně 3 díly ( a ten třetí půjde i do kin) - po letité propagandě a vymívání mozků malých holek. Rock to je životní postoj - styl, jsou to názory člověka, to, čím člověk žije a tahle zvrhlost s tím nemá nic společného. Ukázkovým příkladem rockové táboru je ten, který naleznete v jednom díle Simpsnů - s legendama jako jsou Lenny Kravitz, The Rolling Stones apod. ()

fisikk 

všechny recenze uživatele

Čas od času mám možnost vidět podobné typy filmů jako kulisu při žehlení. Musím se přiznat, že jako mladší jsem je sledovala, ale teď s odstupem času mi příjde jeden jako druhý. Nic nového nepřinesl a ničím mě nezaujal, snad jen něco zamyšlení: Jak je možné, že tři holky nacvičovaly pět dní na pěvecké vystoupení, poté se 3 minuty před začátkem rozhádají, ale nedělá jim to nejmenší problém a na jeviště jdou každá sama s úplně jinou písničkou a přímo zazáří? Asi zázrak! :-D ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)
  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)

Reklama

Reklama