Seznam skladeb na DVD:
Lásko má
Nultá hodina
(MI-380)
veronikav
Muzikant , básník a vtipálek :-)))) Super -jako na živo .. :-)))(24.8.2009)
MI-380
Jeden z našich nejlepších folkových písničkářů a mezi nimi absolutně nejlepší kytarista. Škoda jen, že na tomto koncertu hraje tak trochu zaraženě a opatrně. Tréma při představě, že vše bude na DVD? Rozhodně na běžných koncertech je Plíhal o 15% lepší, zbývá tedy 85%.(26.4.2009)
Mortisx
Moje oblíbené DVD. Kdykoliv si ho pustím, cítím se jako na jeho koncertě ;-) nechybí trefné básničky a krásné písně.(22.11.2009)
Lapacka
Záznam koncertu z roku 2004. Přehlídka hitů plachého písničkáře. Proloženo "nesmrtelnými" hláškami a minihistorkami. Celkově jedno z nejlepších hudebních videí, které jsem měl možnost vidět. Plíhal je básník bez potřeby prvoplánově rebelovat. Řada z jeho textů obrací věci "na ruby" a tím hezky provětrává obvyklý úhel pohledu. Tohle DVD považuju za jedno z nejlepších v hudební části mé sbírky.(12.2.2009)
tuberatanka
Pomerne chladný a umelý záznam vystúpenia jedného z najlepších českých pesničkárov. Dôstojný pohľad na to, ako jeho koncerty vyzerajú (aj) v súčasnosti, ale pokiaľ máte tú možnosť, silne odporúčam radšej uzrieť koncert naživo.(9.10.2011)