Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že Zuzaně už by nikdo stavět fontány neměl, jelikož zatímco první fontána byla hezká a uměla i dokonalý gejzíry, druhá byla průměrná a tak nějak tekla, tak tahle fontána je kolosálně na píču, rozpadá se, nestříká a ve stojatý vodě plave několik hoven, jelikož se z ní stal takovej africkej veřejnej hajzl. Eva Vejmělková je to jediný na co se v tomhle patvaru dá dívat, nicméně když byla v tý Africe, tak tam měla radši natočit gangbang s místníma křovákama a hodnocení by bylo určitě lepší. Ve filmu se prej vyskytuje výborná muzika, což znamená, že sem si asi stáhla nějakou jinou verzi filmu, protože ty sračky, co tady zněly mi trhaly uši a skoro i prdel, jelikož sem se z toho málem posrala. Každopádně vlastně skvěle doplňovaly film, jelikož z něj sem se taky málem posrala. Každopádně sem se po dlouhý době rozhodla začít zase koukat na 300 nejhorších a hned první pokus je tak studená sprcha, že mi to zarazilo bradavky do mojich mínus dvojek, takže mě lechtaj až na plicích. ()

Igy007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tehdy jsem byla nucena zúčastnit se slavnostní premiéry (jaké to bylo kino, už nevím, snad Lucerna). Čekala jsem utrpení, ale zjevně se na to nedalo dostatečně připravit. Na každý pád to byla ta největší srágora, jakou jsem v kině za celý život viděla (do té doby i od té doby !!!). Ani nemá smysl se rozepisovat, jak moc otřesný to bylo. Všimněte si, že nikde nepíšu slovo "film", protože to bych lhala. Musím podotknout, že titulní píseň mi vždy kroutila nehty u nohou, masakr na propíchnutí bubínků, fujtajbl !!! :-)))) A když skončila jedna fáze mučení, na podiu před plátnem se seřadily "hvězdy veledíla" s "panem režisérem". Hostesky jim rozdaly pugéty, největší pro oteklou zamračenou neherečku Vejmělkovou s kvalifikací "manželka režiséra" a "umělci" si navzájem zatleskali (za údivu zničených diváků). A to se cení, že to jako k sobě pasovalo: děkovačka byla stejně ubohá jako projekce. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dosť podhodnotený film napriek tomu, že sa v mnohom ukázal ako hlúposť. Film v češtine ešte nie je najhoršia vec, no predabovaný Maiga ma nepotešil. Taktiež ten casanova, ktorý zachraňuje dažďové pralesy bola obludnosť. Výprava pekná, film má oddychovú atmosféru, trocha zábavy a navyše možno by bez neho nebola ani nádherná pieseň Voda čo ma drží nad vodou. Navyše Eva Vejmělková je stále krásna, napriek tomu, že od prvého dielu ubehlo približne 14 rokov. Trochu mi vadí, že tu má už tretieho partnera, ale tak je to len film, ktorý veľmi na minulosť nespomína. Ako muzikál to nie je tak dobré ako predchádzajúce, no piesne okolo Ibiho pobavia. ()

Lucbric 

všechny recenze uživatele

Hrozné, hrozné.. nevím, jestli jste viděli originál nebo verzi s dabingem, já měla to "štěstí" vidět druhou verzi.. Ibrahim Maiga hrozně šišlal, někdy tak zasyčel, že jsem mu ani nerozuměla :/ nerozuměla jsem mu dokonce ani po zpětném přetočení :D jinak dějově je tenhle díl asi "nejpropracovanější", protože když to srovnám s předchozími díly, tak ty jsou téměř o ničem. I tak mi ale tenhle přijde nejhůř natočený (záběry a scénář byly prostě tak trapně vtipný, že jsem musela koukat až do konce) :D ()

clemo odpad!

všechny recenze uživatele

Zrovna na to koukam a musel jsem zapnout csfd a ulevit si. A jak vidim, nejsem jediny se svym nazorem. Tohle nelze zanrove zaradit, neni to dokument, neni to inscenace, neni to telenovela. Otresna kamera, otresny strih, pribeh jako by ho napsalo retardovane dite, jedine vhodne oznaceni je "slatanina". ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)
  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)

Reklama

Reklama