foto

Jiří Bábek

  • nar. 1965
    Ostrava - Radvanice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Mordparta (TV seriál)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Slepý svědek (S02E01)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
2013 České století (TV seriál)
Hořící keř
Kulka pro Heydricha (TV film)
Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Obchoďák (TV seriál)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Muzika (studentský film)
Teremin (divadelní záznam)
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Profesionálové (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
3 sezóny v pekle
2008 Bobule
Comeback (TV seriál)
Hlídač č. 47
2007 Muž a stín (TV film)
Na vlastní nebezpečí
Světla pasáže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
Swingtime (TV film)
To horké léto v Marienbadu (TV film)
Vratné lahve
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Příběhy obyčejného šílenství
Ulice (TV seriál)
Žil jsem s cizinkou (TV film)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 I ve smrti sami (TV film)
Redakce (TV seriál)
Román pro ženy
2001 Elixír a Halíbela (TV film)
Ta třetí (TV film)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1999 Oběti: Přepadení (TV film)
Z pekla štěstí
1998 Múza
1993 Věčnost začíná tady
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Padělek (S03E05)
1990 Zvláštní bytosti
1989 Muka obraznosti
1986 I tobě se to může stát (TV film)
1985 Fontána pre Zuzanu
Pohlaď kočce uši

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Hudební videoklipy

2008 Kryštof: Atentát (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace