Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

heyda 

všechny recenze uživatele

Cože? Jeden z nejhorších filmů všech dob? Tak to teda zdaleka ne. Samozřejmě Fontána pre Zuzanu je tak trochu Rosamunda ve slovenském provedení, ale to nic nemění na tom, že mě film bavil. Kamera byla na slovenské poměry vynikající a hudba se mi neoposlouchá ani po padesáté. Že je příběh o ničem, zvraty jsou směšné a že všichni mluví slovensky, považuju jen za povinnou daň. Nic jiného jsem fakt neočekával. Za normálních podmínek bych dal asi slabší 3 hvězdičky, ale v situaci, kdy každý solí odpad za odpadem a myslí si, jaký je to filmový kritik, tak já dám 4 hvězdičky a hotovo. :) ()

svatto odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorsich filmov na svete. Pomimo vsetkeho, co si mozete precitat v ostatnych podobne ladenych komentaroch, vyzdvihnem par "zabavnych" faktov: 1.) Bratislavcanka Zuzana za tie roky zmutovala z typickej slovenky na atypicku cesku, pricom prechodnym stavom bola "slovenka s ceskym prizvukom v 2. casti. 2.) Nehorazny asynchronny dabing hlava-nehlava. 3.) Maiga hra v tretej casti sam seba, co uplne odporuje druhemu dielu (iba ak by naozaj predtym posobil ako kamionista), navyse hovori suslavym hlasom Marosa Kramara (ktori sam hviezdil v druhej casti). 4.) ALESSANDRO COARI. 5.) Hudba je otrasna (zrejme zamerne) a opakovanie jednej pesnicky 300 krat pocas filmu je prinajmensom neprijemne. ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najslabší diel série. Tvorcovia sa dopustili niekoľkých neskutočných prešľapov - nadabovanie Ibiho Kramárom, obsadenie netalentovaného talianskeho herca do hlavnej úlohy - to mohol zahrať aj hocikto zo slovenských seriálových hviezdičiek, slabučký scenár. Úvod bol veľmi slabý a keď po tretíkrát pri (osudovom) pohľade Michaela na Zuzanu pustili melódiu Vody..., už som sa neubránil smiechu. Takto vyzerá podľa tvorcovia vystavanie príbehu a vzťahu ústrednej dvojice? Bum a milujeme sa. Škoda. Najlepšia na tom bola naozaj Voda, čo ma drží nad vodou...20% ()

BlueNeon81 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochopím jednu vec, ako je možné, že postava Zuzany je rodená Bratislavčanka, zo začiatku sa film dokonca odohráva v Bratislave a Eva Vejmělková "mluví"??? Megafail, pán Rapoš, megafail. Ani Voda, čo ma drží nad vodou to nezachránila. A tak sa pán Rapoš chválil, že mu film strihal hollywoodsky strihač a že ide vôbec o prvý slovenský film so zvukom DTS (na DVD to je aj tak len so stereo zvukom). Vyhodené peniaze (spolufinancoval Fruni a jeho Horizont Slovakia) a celonárodná hanba. Takto končia režiséri s červeným diplomom. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

hahahaha, podľa mňa je to geniálna paródia na normálny film. tak hrozné herecké výkony nie sú snáď ani v 3565 diely "klasiky" tak jde čas a zvyšok filmu nie je o nič lepší. scenár je neuveritelne stupídny, réžia strašne nevýrazná a hudba nestojí za nič. navyše slovo úbohosť priam kričí z každého políčka filmu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Prvý slovenský film, ktorý bol nakrútený v angličtine, so zvukom DTS a postprodukovaný v Hollywoode (strih, zvuk) či Johannesburgu (laboratórne práce). (Raccoon.city)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Film je venovaný pamiatke Jozefa Urbana, autora titulnej skladby, ktorý tragicky zahynul. (Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)

Reklama

Reklama