Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Bishop (Simon Baker) vede šťastný život po boku své ženy Amayi (Paz Vega) a malé dcerky Toby. Když je jeho dcerka unesena, Jack si uvědomí, že jí nenajde bez pomoci z jiného světa. Manželský pár se tak obrátí o pomoc ke kultu smrti „La Sante Muerte". Tím se dostanou do vírů latinských pověr a krvavých rituálů.... (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorový béčko, u kterého ale nechápu účast áčkových hereček Paz Vega a Chloë Grace Moretz. Takovej scénáristickej kolaps jsem dlouho nezažil. Tradiční ztráta dítěte se tu mísí se sektou, aby se v druhé polovině filmu ze Simona Bakera stal Liam Neeson a začal to brutálně kosit v závanu filmařské mlhy. Brutální srágora. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Celý dej filmu pomerne podpriemerný. Od konca som čakala veľa, konečné nádejné mrazivé rozuzlenie, ale dostala som len absolútne nelogicky a rýchlo zinscenované podpriemerné dielko. A tak sa z toho dalo vyťažiť. Neviem či som magor, ale ja som tomu filmu nepochopila. Dve hviezdy len za skvelú mexickú muziku a pravú mexickú atmosféru. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až zbytečně mysteriózní lehce romantizující drama o akci a reakci. Počátkem 90. let by v tom možná hrál Sly nebo Arnold, více by mlátili pěstmi a méně čarovali a modlili se. V tom případě by ta do očí bijící nelogičnost a nesmyslnost celého příběhu a zápletky byla i omluvitelná. Zaujme to hlavně spíše hereckým obsazením (rád jsem se po letech zase setkal s Paz Vega), přehršlí transek a koziček. A možná i tou religiózní mysteriozitou, která je však okatě samoúčelná a pro příběh veskrze zbytečná. 1,5* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela zmatená koncepce, kde logika dostává na prdel... Celá ta historka kolem únosu dcery a následné double twist pomstě (nechci spoilerovat) je ozvláštněná mexickými sakrálními reáliemi, podivným kultem, který má spíše k voodoo, snahou nevypadat jako Rosemary má děťátko... Když si všechna tahle ozvláštnění však odmyslíme, zbyde nám naprosto plochá historka, která je naprosto nepravděpodobná a navíc blbě režírovaná, vedená a sem tam i zahraná. ()

klima777 odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh je ducha velmi, velmi mdlého. Občasné záblesky drsnější atmosféry nemohou zachránit zhola nic. Co je však daleko horší: Režisér, případně scénarista atd. nevědí o Santa Muerte ani nejzákladnější fakta. Což považuji za nesmírně matoucí a pro Mexičany uctívající Nejsvětější smrt (dnes už to zdaleka nejsou pouze kriminálníci) přímo urážlivé. OPRAVDU ŠPATNÝ film. Krajně nerada hodnotím slůvkem "odpad", ale v tomto případě, čišícím neumětelstvím, lacinou honbou za senzací, neznalostí [Santa Muerte má zcela odlišné kořeny než některé, řekněme, temnější odrůdy voodoo (aneb Zombi a Dhambala neznamená nutně zombies) a kulty posedlosti obecně], či snad nesnášenlivostí, prostě nemohu jinak. It's only moving picture... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Pôvodne mala hrať Amayu Jordana Brewster, no v poslednej chvíli ju nahradila Paz Vega. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno