Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě opět souhlasím s uživatelem J*A*S*M.A jen bych se opakoval.Jen bych dodal že hutné atmosféru dodává i nervydrásající hudba.Začátek za 5 hvězd,potom to sice konec srazí na 3,ale i tak je to pro mě jedno z největších hororových překvapení.Možná je to umocněno tím,že tenhle film jsem měl stáhlej tak dlouho a pořád se mi do něho nechtělo.A navíc z mé vygumované palice se úplně vytratilo jako vo čem že to má bejt.A právě proto mě to tak odrovnalo.Navíc že v tom hraje má oblíbená Amy Smart (nezapomenutelná ze scén v Cranku kde ji klatí Statham) bylo pro pro mě další milé překvapení.A navíc mě tento film poučil.Nasrat na vlkodlaky.Tohle je kurevsky větší zábava ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nepříjemné prostředí, dobrá atmosféra i příšery byly slibné. Napětí nechybí a doprovázelo mě podobu celého snímku. Tak proč mám smíšené pocity? Je to jednoduché, poněvadž celou tu dobu ze všeho nejvíce vadí chaotická kamera, která dává hororu nepřehlednost, místy otravuje a divák má chuť Seventh Moon vypnout. Jako další klad jsou sympatické postavy hlavně Amy Smart, která se jako herečka ukázala ve starších filmech. Nebýt kamery hodnocení bude vyšší, ale ta nepřehlednost se nedá vydržet... 6/10 = 65% ()

Reklama

Freemind 

všechny recenze uživatele

Sanchéz už nikdy nepřekročí svůj stín, stín Blair Witch. Servíruje vcelku slušnou zábavu, má dostatek soudnosti, aby levné masky schoval do příšeří a rozmazaných záběrů, film sice postrádá nějaký konkrétní děj, ale přesto mile odsejpá a i přes primitivní stavbu neuráží divákovu inteligenci. Tedy - ne moc. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

To byla teda kokotina. Úděsnej případ hororu, jak nemá vypadat. Nebylo tam nic vidět - buď tam byla tma nebo byl obraz rozmlženej nebo roztřesenej. A když už tam něco vidět bylo, tak ty potvory vypadaly jak družstvo nasranejch skibobařů v bílejch dresech nebo jak spermie, co měl Woody Allen v tom svym jednom filmu. No a k ději, to už vubec nemá smysl tady okecávat, protože tam bylo plno nesmyslů a kravin a prostě hruza. Hruza, z které šel strach. A to na tom byl ten největší horor. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Mám z toho dost rozporuplné pocity. Začal jsem na to koukat asi o půlnoci a musím říct, že po hororové stránce to bylo opravdu děsivé, hlavně první dvě třetiny. Jenže kamera byla možná až moc roztřepaná, plná černých záběrů, rozmazaná, na což jsem zvyklý (REC, Diary of the dead, Monstrum), tady to bylo až moc a celkově působil film dost nepřehledně. Ale líbilo se mi to, jen Číny na líbánky fakt nejedu. 70% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama