Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka se probouzí v rakvi, s traumatickým poraněním hlavy a s tím spojenou ztrátou paměti. Vzápětí jí rychle dochází, že byla unesena vyšinutým sériovým vrahem, čímž pro ni začíná nová noční můra. Musí totiž přežít noc v odlehlém venkovském městečku, přičemž onen technologií vyzbrojený, maskovaný maniak, jí vytrvale půjde po krku. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (103)

iolaos 

všechny recenze uživatele

Chromovana lebka byla zapůjčena od Terminatora ze sajbrdajn systems, lejzrové zaměřovátko od Predátora z tropickych junglí, ale ty výtečné krvavé efekty jsou zcela originální a s otevřenou hubou řečeno: bombastické.. bombastické až natolik, že přetrumfnou veškerou nudu a horrorový fanatik dychtivě čeká na další a další zabíjačku.. jsem v očekávání dalšího Hallova filmu... v Laid To Rest jasně ukázal, že je to řemeslník jako prase... 8/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tenhle horror má úplně výtečnej rozjezd a člověk jen čumí, co se to tam děje, co ten maskovanej vrah předvádí s obrovským "rambo-nožem", goreefekty absolutní špička ... Pak se najednou objeví ještě k tomu všemu Nicolas Gage, což mě úplně málem porazilo, jeho role sadistickýho hovada ve filmu Chaos (2005) mi stále ještě leží v duši... No naštěstí tady měl kladnou roli. Vraždy, mrtvoly, rozsekaný těla, shnilý těla, naháněčka s maskovaným vrahounem ... Jenže ... Kromě Gage nesympatičtí herci a od půlky film úplně ztrácí grády, úplně jako by tvůrcům docházel dech. Začíná se dostavovat nuda ... a pak začnou postavy vyvádět fakt nesmysly... Ale to nejsou "nelogičnosti ve filmu", na ty kašlu, horrory jsou tím známý, komu se to někomu nelíbí, ať se na ně nedívá. Ale tohle jsou fakt nesmysly. Postavy dělají bez vysvětlení složitý nesmyslný úkony, fakt to dost vadí. Identita vraha zůstane záhadná až do konce. Ale jeho motiv vraždění je odhalen, pokud člověk není úplně blbej, tak to pochopí ... Škoda no, film má fakt parádní začátek, atmosféru, ale v půlce se to všechno tak nějak vytrácí... GORE a brutalita ovšem par exelance!!! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Laid to rest jsem zkoukl hned s druhým dílem a tak můžu říct že jsem se ty 3 hodiny téměř ani minutu nenudil. Nicméně mi přijde tento díl o něco lepší. Hall je vlastník studia které se soustředí na gore a tak i přes naprosto hloupý a klišovitý příběh tu máme řadu gore scén které potěší. A s krví se tu rozhodně nešetří. JAk jsem zmiňoval příběh je celkem hloupí a nemá co nabídnout. Hlavní hrdinka je nudná a hodně obyčejná, naneštěstí ostatní postavy to aspoň trochu zachraňují. Jsou celkem sympatické a mají více charakteru než ona hlavní hrdinka. Hlavní padouch a samotní tvůrci se sebevíce snažily aby byl postaven hned vedle Jasona či Ghostface ale to nevyšlo. Sice má solidní arzenál nožů ale celkově díky naprosto nulovému vysvětlení "co" "proč" si ho člověk nemůže moc oblíbit. Pro mě nadprůměr díky tomu suchu co slashery v posledních 10 letech nabízejí. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Podarený slasher, ktorý sa tak trochu sám sebe stráca v prostrednej časti, čo ale nič nemení na tom, že tvorcovia viac menej našli tú správnu gore cestu. Killer je štýlový, nemilosrdný a správne "nesmrteľný", plus správne slasheroidne tajomný a nedopovedaný, Bobbi Sue Luther sexy a sympatická, gore veľmi podarené, kreatívne a pomerne časté, nájde sa i ľakačka i napätie. Dobrý slasher a skvelý štart novej série. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Laid to Rest vyniká převážně ve vraždách, které jsou výstavní a stávají se hlavním pilířem tohoto slasheru. Neboť chování postav je katastrofální a postrádá zdravý rozum. Bohapustá vata tedy musí být kompenzována gore orgií, kde naštěstí prochází s velkou výbornou. Nechybí taky ikonický zabiják s chladivou kudlou, přičemž na porážku jde jedna oběť za druhou. Polehčující okolností je fakt, že film ze sebe nedělá víc než čím je. Jde o prvoplánovou zábavu a tu jsem dostal. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lokalitě Annapolis v americkém Marylandu. (Terva)
  • Robert Hall je zároveň majitelem studia na maskérské efekty "Almost human", které vytvořilo i krvavé efekty do tohoto filmu. Veškeré masky jsou vyrobeny ze speciálního silikonu, vyvinutého přímo pro potřeby maskérů. (Veleknez)
  • Ve scéně okolo 20. minuty, kdy je zabit Johnny (Johnathon Schaech), je Cindina (Lena Headey) sestra na obličeji pocákána krví. V některých záběrech má však obličej čistý. (Terva)

Reklama

Reklama