foto

Johnathon Schaech

  • nar. 10.9.1969 (50 let)
    Edgewood, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Herbert West: Reanimator
The Night Clerk
2018 Day of the Dead: Bloodline
Vražedná bilance
2017 Butterfly Caught
Jackals
Pokrevní mstitel
2016 Záškodníci
2015 Nocturna
The Culling
Vice
2014 7500
Elitní zabiják
Herkules: Zrození legendy
2013 Dark Circles
Phantom
Přízrak zmizelé
2012 Epic School Battle
2011 5 Days of War
Vrah s chromovou maskou
2010 Gangsteři
2009 Laid to Rest
2008 Karanténa
Maturitní ples
Organizm (TV film)
Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona (TV film)
The Poker Club
2007 Nora Roberts: Městečko Angels Fall (TV film)
2006 Little Chenier
Moře snů
Road House 2
2005 8MM 2
Deník (TV film)
The Commuters (TV film)
2004 Mummy an' the Armadillo
The Bride of the Sea
Zrazení Krista (TV film)
2003 Arrested Development
Heroes
Sol Goode
2002 Krvavý zločin (TV film)
Polibte nevěstu
Primadona v ohrožení (TV film)
Prostě sexy
2001 Hladová noc
2000 Brutal Truth
If You Only Knew
Válka hormonů
Zab tu mrchu!
1999 Poslední svědek (TV film)
Čtyři do trojky
1998 Graceland
Krevní pouto
Mág Houdini (TV film)
Woundings
1997 Vítejte ve Woop Woop
1996 Invasion of Privacy
Jedovatý břečťan 2: Lily
To je náš hit!
1995 Co si ušít do výbavy
Zkurvená generace
1993 At Home with the Webbers (TV film)
Spoutaná láska

TV seriály

2019 Batwoman (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 2 (S01E09)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Good, The Bad and The Cuddly (S03E18)
Policie Chicago (TV seriál)
Sisterhood (S05E15)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Outlaw Country (S02E06)
The Magnificent Eight (S01E11)
Impastor (TV seriál)
Thy Neighbor's Wife (S02E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín minulosti (S06E19)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (4)
Quantico (TV seriál)
Kill (S01E04)
Run (S01E01)
To Appomattox (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Zaklínač (S02E15)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
This Trick May Chance to Scathe You (E12)
Give Me a Torch (E11)
Some Consequence Yet Hanging in the Stars (E09)
další epizody (8)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Boxerský večer (S01E10)
Jízda (S01E09)
Znovu narozený (S01E07)
další epizody (5)
Laskavý dotek (TV seriál)
Heaven's Just a Sin Away (S02E08)
My Main Trial Is Yet to Come (S02E04)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Kousnutí z lásky (S10E06)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
The Circle (E13)
Odložené případy (TV seriál)
Americký sen (S06E19)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Peněženka (S07E09)
1999 Partners (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)

Dokumentární

2009 A Light in the Darkness
Locked In: The Making of 'Quarantine'

Hudební videoklipy

2008 Will.I.Am - Yes We Can (hudební videoklip)
2002 Jay-Z feat. Beyoncé - 03 Bonnie & Clyde (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Epic School Battle
2006 Road House 2

TV seriály

2009 Podstata strachu (TV seriál)
The Circle (E13)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Heroes
2001 Comforters, Miserable

Host

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)