Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hong kongský akčňák plný skvélych bitiek. Jedná sa tu o skupinu špičkových vojakov z názvom čata 701, ktorým bola odstránená nervová sústavu a tak necítili bolesť. Čata sa vzbúrila a zároveň na to všetci zmizli. Čuj-čik alebo tiež známy ako učiteľ sa rozhodne postaviť posledným členom čaty, ktorý vyvražďujú drogových bossov. Musí za každú cenu skryť svoju identitu aby ochránil seba i svojich priateľov. (Jožin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Připadá mi to jako svérázná hong kongská odpověď hollywoodu na komiksové filmy devadesátých let. Jsou tu klasické propriety i batmanovské paralely. Bitky jsou solidní a prostředí zajímavé. Dramaturgie slabá, střih totálně mimo, ale čím blíže závěru jsme tím to vadí méně. Jet Li hraje svou klasiku. Pohodové béčko, kde se zabíjí cédéčkem. Old school. Třeba se naučím vařit. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Další film Jeta Li, který byl zprzněn distributorem pro anglicky hovořící trh. Otřesný dabing bez možnosti titulků bych ještě bral, ale to, jak to ještě prostříhaly, to bylo něco šíleného. V jedné scéně se něco děje a v následující jsme úplně jinde, jako by se nic nedělo. Opravdu mi to hodně zkazilo zážitek. Pořád tu ale ještě mohla být dobrá akce, ale ani té se člověk úplně nedočká. Jo, je jí relativně hodně a je i brutální. Já ale jakožto někdo, kdo nemá rád sci-fi jsem hodně bojoval s jeho zdejším užitím. Sci-fi a bojové umění spojené dohromady prostě nesnáším. Je to můj vnitřní problém, ne problém filmu, ale i tak se to spolu s verzí kterou jsem shlédl na hodnocení podepisuje. Tudíž vaše může být úplně v klidu i o jednu/dvě hvězdy vyšší. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Slušná akční podívaná, kde Jet-Li jako velitel vojáků, kteří necítí bolest, neboť jim bylo cosi vyoperováno z míchy, musí bojovat proti svým bývalým kolegům z jednotky, neboť se dali na špatnou stranu. Bojové scény jsou v první polovině filmu hodně zmatené, druhá polovina se však vyznačuje výbornou akcí a Jet-Li ukazuje, že s dráty to skutečně umí. ()

system 

všechny recenze uživatele

Videl jsem to s anglickym dabingem, takze jsem se u toho vice pobavil nez by bylo zahodno, ale kdyz vidite 100 kiloveho motorkare jak ho dabuje nejaky natepleny blbecek co ma koule ve sveraku, tak to ani jinak nejde:-). Muzu rict, ze muzeme byt u nas na dabing (i kdyz ho nemam rad) patricne hrdi. Jinak pribech je trochu stupidny, avsak Jet je ve forme a choreografie souboju je nadprumer - 4* ()

predators 

všechny recenze uživatele

Bohužel od Jeta jsem čekal trochu víc srandy:-) Příběh není nejhorší, záporák alá Ozzy Ozbourne:-) se umí taky dobře ohánět, ale to co mi nejvíc vadilo, byly totálně nepřehledné souboje. Nic tak blbě sestříhaného jsem snad neviděl. "Umělost" celého snímku je strašná, takže jenom čekáte, jak to všechno dopadne:-( 25% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama