Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hong kongský akčňák plný skvélych bitiek. Jedná sa tu o skupinu špičkových vojakov z názvom čata 701, ktorým bola odstránená nervová sústavu a tak necítili bolesť. Čata sa vzbúrila a zároveň na to všetci zmizli. Čuj-čik alebo tiež známy ako učiteľ sa rozhodne postaviť posledným členom čaty, ktorý vyvražďujú drogových bossov. Musí za každú cenu skryť svoju identitu aby ochránil seba i svojich priateľov. (Jožin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Další film Jeta Li, který byl zprzněn distributorem pro anglicky hovořící trh. Otřesný dabing bez možnosti titulků bych ještě bral, ale to, jak to ještě prostříhaly, to bylo něco šíleného. V jedné scéně se něco děje a v následující jsme úplně jinde, jako by se nic nedělo. Opravdu mi to hodně zkazilo zážitek. Pořád tu ale ještě mohla být dobrá akce, ale ani té se člověk úplně nedočká. Jo, je jí relativně hodně a je i brutální. Já ale jakožto někdo, kdo nemá rád sci-fi jsem hodně bojoval s jeho zdejším užitím. Sci-fi a bojové umění spojené dohromady prostě nesnáším. Je to můj vnitřní problém, ne problém filmu, ale i tak se to spolu s verzí kterou jsem shlédl na hodnocení podepisuje. Tudíž vaše může být úplně v klidu i o jednu/dvě hvězdy vyšší. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh debilní, ale akce s batmanovsky maskovaným Jet Lim super, což už je u Jeta taková ohraná písnička, ale není jí takovej dostatek a neni po choreografický stránce tak dechberoucí, aby mě to úplně odrovnalo. Trošku mi přijde, že tohle se už dost blíží jeho americkým filmům, je to něco jako předěl mezi jeho kariérou v Hong Kongu a v USA ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Bohužel od Jeta jsem čekal trochu víc srandy:-) Příběh není nejhorší, záporák alá Ozzy Ozbourne:-) se umí taky dobře ohánět, ale to co mi nejvíc vadilo, byly totálně nepřehledné souboje. Nic tak blbě sestříhaného jsem snad neviděl. "Umělost" celého snímku je strašná, takže jenom čekáte, jak to všechno dopadne:-( 25% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jet Li je hračka v rukou vládních vědců, kteří si z něj udělají biologicky modifikovaného vojáka ve stylu Univerzálního vojáka. To se mu pochopitelně nelíbí a tak se svými "spolumutanty" uteče. On po pár letech jako obyčejný ušlápnutý knihovník žije v klidu a míru, ale jeho exspolubojovníci začnou využívat svých schopností a začnou zlobit - je tedy jasné že jejich cesty se střetnou a vyteče při tom spousta kečupu. Příběh je prostě stupidní jak jen nejvíc to jde, okořeněný spoustou humoru a hlavně s akčními scénami za kterými stojí velmistr choreografie, Yuen Woo-ping - pár záběrů velmi připomíná Matrix, který ale přišel až o pár let později. No, je to jednoduše zábavné akční béčko, navíc s luxusně příšerným anglickým dabingem :-) 7/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Totálně lamózní béčko, na které mé oko padlo jen z toho důvodu, že se mi momentálně nedostávalo ničehož jiné ku pohledu a maraton Červenýho Trpaslíka sem už měl za sebou. Dvakrát. Jetovi překvapivě víc sluší poloha zenového Knihovníka, než ta, kde představuje bezcitného ýbrsoldýra v příběhu, který se v hlouposti skoro vyrovná zpravodajství z novy. A padouch, který vypadá jako čínská verze Ozzyho Osburna. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama